Bedrijfsinformatie
Mobico
Databankweg 26, 3821 AL Amersfoort
Actief sinds:
Expertise
iPhones
iPads
Telefoonhoesjes
Screenprotectors
Contactgegevens
support@mobico.nl
085-1301858
Review rating

Review Mobico

Mobico is een online telefoonwinkel die zich hebben ontwikkeld in de gereviseerde iPhone branche. Wat wil gereviseerde telefoons precies zeggen? Gereviseerde telefoons wil zeggen dat de telefoon nieuw, verbeterd en gemoderniseerd wordt. Dit zorgt er vervolgens voor dat de telefoon nogmaals gebruikt kan worden. Refurbished iPhones worden hierdoor voor een lagere prijs verkocht. Echter gaat de kwaliteit hier niet door verloren. Mobico staat voor het hergebruiken van iPhones om zo een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren van het milieu.

Alle iPhone modellen

Mobico heeft zich gespecialiseerd in het verkopen van Apple-producten. Hier vallen onder andere alle iPhones onder. Het bedrijf biedt alle iPhones aan. Het oudste model wat u kunt krijgen is de iPhone 7.  Oude mobiele toestellen worden naar het bedrijf gestuurd. Vervolgens worden deze iPhones allemaal uitgebreid getest door de specialisten van Mobico. Ze gebruiken hierbij niet alleen test apparatuur, maar zorgen er ook voor dat de toestellen handmatig worden getest, zodat ze echt een gevoel krijgen voor de gebruiksvriendelijkheid van de iPhone. Vervolgens zorgen ze ervoor dat deze toestellen worden gereviseerd, zodat ze weer opnieuw kunnen worden verkocht.

Bedrijfskwaliteiten

Laagste prijsgarantie
Gratis verzending naar Nederland en België
Snelle levering
2 jaar garantie

Verschil maken voor het milieu

Door het reviseren van verschillende producten zorgt Mobico ervoor dat er minder grondstoffen gebruikt hoeven te worden. Het aantal grondstoffen die namelijk gebruikt horen te worden voor een nieuw toestel, zijn uiteindelijk nog veel meer dan het reviseren van telefoons. Daarom probeert Mobico mensen ook bewust te maken van het kopen van een nieuw toestel. Je kunt er namelijk net zo makkelijk voor kiezen om een gereviseerde telefoon te kiezen, die zowel goedkoper is en ook nog gewoon kwalitatief ontzettend goed. Het heeft dus bijna geen zin meer om nieuwe telefoons te kopen. Mobico vindt het ontzettend belangrijk dat hier verandering in komt.

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op