Bedrijfsinformatie
MUBE review
Autoweg 18 3911 TK Rhenen
Actief sinds:
Expertise
Biophilic & biobased
Tiny houses
Jarenlang advies op gebied van bouwen
Contactgegevens
info@mube-spaces.com
31 6 10211605
Review rating

Review MUBE review

MUBE streeft ernaar mensen geluk te brengen door het creëren van extra ruimte voor wonen, zorg, recreatie en werk. Het bedrijf richt zich op het verbinden van mensen met elkaar en met de natuur. Dit wordt bereikt door een diepe waardering voor hout en respect voor de natuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van biobased materialen. Deze materialen zijn niet alleen van natuurlijke oorsprong, maar voelen ook prettig aan. Bij MUBE gelooft men dat een ruimte meer moet zijn dan alleen functioneel; het moet een plek zijn waar men zich thuis voelt.

Milieubewuste ideeën

In een wereld die vraagt om duurzamer en bewuster te bouwen, neemt het bedrijf deze uitdaging serieus. De MUBE's van het bedrijf zijn milieubewust en worden CO2-neutraal geproduceerd. Hiermee levert MUBE een bijdrage aan betaalbare, gezonde, kwalitatieve en duurzame huisvestingsoplossingen. Een prefab woning van MUBE kan dienen als woon-, leef- of werkruimte en biedt eindeloze toepassingsmogelijkheden, zoals een volledig woonhuis, extra woonruimte, een mantelzorgwoning, vakantiehuis, praktijkruimte of een kantoor aan huis.

Talloze mogelijkheden in grootte en opstelling
Door de unieke schakelbare vorm van de MUBE's zijn er talloze mogelijkheden in grootte en opstelling, wat leidt tot een breed scala aan woon- en werkoplossingen. De MUBE 15 en MUBE 20 modellen van het bedrijf vormen de basis voor deze op maat gemaakte oplossingen. Elke MUBE bestaat uit een of meerdere van deze modulaire eenheden.

De productie van MUBE's vindt plaats onder geconditioneerde omstandigheden in Nederland. Zowel het exterieur als het interieur kunnen grotendeels naar persoonlijke voorkeur worden afgewerkt. Dit alles maakt MUBE een duurzame, flexibele en persoonlijke keuze voor diverse woon- en werkbehoeften.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Wat een prachtige kwaliteit en wat een mogelijkheden! Ik ga zeker eens kijken om iets moois te laten maken."

Bedrijfskwaliteiten

Werken samen met partners die net als hun geloven dat groen gelukkig maakt
MUBE’s worden plug & play geleverd, waardoor je al snel kunt wonen, werken, zorgen of verblijven in jouw MUBE
Alle materialen zijn recyclebaar

De uniekheid van MUBE

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame manier van leven, waarbij kleiner wonen en minder ruimte gebruiken centraal staat. Het MUBE tiny house biedt de perfecte oplossing voor wie duurzaam wil wonen en toch van alle gemakken voorzien wil zijn. Het tiny house is volledig prefab gebouwd, wat betekent dat het efficiënt en snel kan worden geplaatst op de gewenste locatie. Bovendien is compact wonen in het tiny house van MUBE een duurzame keuze. Alle materialen zijn eco vriendelijk en het hout is STIP, PEFC of FSC gecertificeerd.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op