Bedrijfsinformatie
Neo Day
Maison de la Chimie, 28 Rue Saint-Dominique, 75007 Paris, Frankrijk
Actief sinds:
Expertise
Opbouwen van klantrelaties
Campagnes realiseren
Beveiligingsystemen
Datagestuurde aanpak
Contactgegevens
+33202162476
Review rating

Review Neo Day

Neo Day helpt bedrijven met het realiseren van klantloyaliteit door middel van verschillende oplossingen. Dit bedrijf stimuleert bedrijven om waardevolle gegevens te verzamelen om zo meer inzicht te krijgen in het klantgedrag. Met behulp van hun dienstverlening en eigen software programma realiseren ze dataverzameling, personalisatie, integraties, campagnes en beveiliging voor velen bedrijven. Door de hulp bij verschillende marketinginspanningen helpt Neo Day bij het stimuleren van loyaliteit en betrokkenheid. Dit draagt op de lange termijn bij aan het succes van een bedrijf.

Neo Day is actief in meerdere industrieën. Zo zijn hun diensten bedoeld voor onder andere bedrijven in de detailhandel, FMCG, benzine en vrije tijdsbesteding. Heeft jouw bedrijf hulp nodig bij het stimuleren van leads, het omzetten van onbekende kopers naar geïdentificeerde klanten en het opbouwen van langdurige klantrelaties? Dan is dit de juiste partner voor jou.

Bedrijfskwaliteiten

Flexibel
Alles in een
Voor elk bedrijf inzetbaar
Kwalitatieve campagnes

Neo Day

"Bij NeoDay zetten we ons in om bedrijven te helpen sterke en duurzame relaties met hun klanten op te bouwen. Onze missie is om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden die loyaliteit en betrokkenheid stimuleren, terwijl we continu streven naar uitmuntendheid en innovatie in alles wat we doen."

Neo Day is een full-service creatief adviesbureau. Ze kunnen je ondersteunen bij het opzetten van een loyaliteitsmanagement. Van conceptualisering, copywriting en ontwerp tot optimalisatie van de gebruikerservaring. Het integreren van een nieuwe oplossing in een bestaand, complex IT-landschap kan tijdrovend zijn. De flexibele marktplaatsmodule van Neo Day biedt tal van integraties die gemakkelijk kunnen worden opgenomen in een bestaande structuur.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op