Bedrijfsinformatie
Sunet Solarpad
Transportlaan 47, 6163 CX GELEEN
Actief sinds: 2021
Expertise
Infrarood verwarmingspanelen
Zonnepanelen
Plug and Play zonnepanelen
Contactgegevens
info@sunetwe.com
+31 (0)85 0711075
Review rating

Review Sunet Solarpad

Sunet Solarpad is, naar onze mening, een van de meest professionele zonnepaneel bedrijven die er in Nederland te vinden is. Van de plug systemen tot alles wat met infrarood te maken heeft. We stonden er van te kijken in hoeverre dit bedrijf gespecialiseerd blijkt te zijn. Zo zijn zij een van de eerste bedrijven in Nederland die het concept van Plug and Play zonnepanelen, die je hier kan vinden, heeft geïntroduceerd. Hieronder schrijven we nog wat verder over in onze Sunet Solarpad review!

Plug and Play zonnepanelen

Normaal gesproken kost het best veel moeite om zonnepanelen te installeren, dat dachten wij in ieder geval. Blijkbaar kan het dus een heel stuk gemakkelijker, via dit innovatieve systeem van Sunet Solarpad. Deze zijn super simpel mee te nemen wanneer je een verhuizing hebt bijvoorbeeld, doordat ze 'gewoon' met een stekker ingestoken zijn op je stroomnetwerk. Het is dus kwaliteit gecombineerd met gebruiksgemak, wij zijn fan! Zo heb je geen omvormer nodig, wat ook weer op kosten en mogelijke technische fouten bespaard.

Infrarood verwarmingspanelen Sunar Solarpad review

Infrarood verwarmingspanelen zijn in principe zonnepanelen die, door middel van infraroodstraling uit te zenden, warmte opwekken. Deze warmte warmt niet je ruimte op, maar het maakt jou wel warm! Het verwarmt namelijk objecten en mensen, maar niet de lucht. Zo verspil je een stuk minder energie, goed voor het milieu en vooral ook je portemonnee. We hebben het even opgezocht, blijkbaar horen ze aan de muur geplaatst te worden. Ideaal voor bijvoorbeeld op de muur van je home-office. Wil jij je home-office ook laten stylen? We hebben bijvoorbeeld ook een review voor een interieurdesigner geschreven!

Bedrijfskwaliteiten

Professionaliteit
Marktkennis
Innovatief
Gepersonaliseerde service
Garantie
Gepersonaliseerde hulp

Extra cadeautjes bij een bestelling

Bij Sunet Solarpad krijg je, bij een bestelling van je gloednieuwe zonnepanelen, ook nog eens vier waterzakken er bij. Zo helpen ze je om de zonnepanelen op je dak te laten liggen, zelf tijdens een storm. Daarnaast krijg je ook nog eens een smart WiFi App én een Bluetooth Cubie!

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op