Bedrijfsinformatie
Pepels
Heirstraat 36, 6129 PK Urmond
Actief sinds: 1977
Expertise
Grondzuigtechniek
Infra
Transport
Machineverhuur
Contactgegevens
info@pepels.nl
+31464334343
Review rating

Review Pepels

Voor iedere uitdaging een oplossing

Pepels blinkt uit in Zuid- en Midden-Limburg binnen de industriële sector. Dit komt door alle soorten diensten die het bedrijf aanbied. Denk hierbij aan het verhuur van machines, grondwerk, transport en sinds 2007 ook zuigtechniek.
Het bedrijf biedt een totaalpakket aan, hierdoor hebben zowel de zakelijke als particuliere klanten geen omkijk meer naar de werkzaamheden.

Is Pepels aan te raden?

Zeker! Bij Pepels is er zekerheid dat er goede kwaliteit geleverd wordt binnen de afgesproken tijd. Het team van Pepels is professioneel, vakbekwaam en vooral ook enthousiast. Pepels heeft alle benodigde expertise en gaan voor iedere klant met een grote glimlach aan het werk.

Reviews van andere en soortgelijke dienstverleners zijn te vinden op onze website.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Hoge kwaliteit
Stipt
Hoge waarde
Vriendelijk
Komen afspraken na

Wat houdt grondzuigtechniek in?

Bij grondzuigtechniek wordt er een moderne en speciaal ingerichte zuigwagen gebruikt. Deze is vacuüm en zorgt ervoor dat er veiliger gegraven kan worden. Met een graafmachine is de kans namelijk groot dat dat er schade ontstaat aangezien de bestuurder vaak niet geheel zicht heeft op het gebied waar hij graaft.
Een grondzuigmachine werkt in bepaald opzicht eigenlijk hetzelfde als een stofzuiger, alleen dan in het formaat van een vrachtwagen. Met een luchtstroom van 42.000 m3/h wordt al het materiaal meegezogen.
Bij het bedrijf Pepels beschikken ze over 3 van deze grondzuigmachines met een duo ventilator.

Bekijk de grondzuigtechniek op de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op