Bedrijfsinformatie
PRGoeroes
Opaallaan 1180, 2132 LN Hoofddorp
Actief sinds: 2012
Expertise
Inzetten van media
Generen van free publicity
Meer dan 20 jaar ervaring
Contactgegevens
contact@prgoeroes.nl
06 39755493
Review rating

Review PRGoeroes

PRGoeroes wil duurzame, innovatieve, diverse en technologische bedrijven in de media zichtbaar te maken, door gebruik te maken van een goede pr. PRGoeroes streeft ernaar om samen met bedrijven die aan de toekomst denken, expertise en krachten te leveren voor een positieve impact. Met een focus op bedrijven die een duurzame visie delen, geloven ze erin om van de wereld stap voor stap een betere plek te maken.

De sterke punten van PRGoeroes

  • 20+ ervaring
  • High-end strategische pr-specialist
  • Groot netwerk aan kwalitatieve media

Gratis publiciteit (free publicity) is een van de beste, meest efficiënte manieren om jouw bedrijf, dienst of product onder de aandacht te krijgen van het publiek. PRGoeroes zal met de ontvangen informatie, een creatieve PR-strategie uitvoeren om zoveel mogelijk free publicity te generen. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring voor het vak, weet PRGoeroes free publicity zo goed mogelijk inzetten om bepaalde marketingdoelstellingen voor jou te behalen.

Bedrijfskwaliteiten

Duurzame visie
High-end strategische pr-specialist
Groot netwerk aan kwalitatieve media

PRGoeroes

Op het moment dat je een samenwerking aangaat met PRGoeroes, haal je een high-end strategische pr-specialist in huis. Met ruim 20 jaar ervaring heeft PRGoeroes zijn sporen verdiend als meest pragmatische pr-bureau van Nederland. Door samen expertise en krachten te delen, kan er gewerkt worden aan een positieve impact voor de toekomst. Wil jij marketingdoelstellingen behalen? Raadpleeg dan hét pr bureau nabij Amsterdam.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op