Bedrijfsinformatie
Primex
In den Helmstock 8, 6161 DL Geleen
Actief sinds: 1984
Expertise
Technische groothandel
Kwaliteitsgereedschappen
Voor de professional
Contactgegevens
verkoop@primexbv.nl
046-4236633
Review rating

Review Primex

Primex is vooral gespecialiseerd in materialen en reparatieservices voor bedrijven en ZZP’ers. Een greep uit de mogelijkheden hebben we op een rijtje gezet.

Producten voor onderhoud

Primex heeft verschillende artikelen in het assortiment waar ieder bouwbedrijf over zou moeten beschikken, denk aan verschillende soorten tapes, kit en andere afdichtingsproducten.

Verschillende gereedschappen

De echte professional kan iedere klus aanpakken met de juiste gereedschappen uit het assortiment van Primex. In de winkel of webshop vind je onder andere:

  • Handgereedschappen zoals schroevendraaiers, hamers en snij, vijl, en borstelgereedschap
  • Elektrisch gereedschap, waaronder boren, slijpgereedschap, zaaggereedschap en pompgereedschap
  • Verspanende gereedschappen zoals frezen, ruimers en beitels.
  • Werkkleding, schoenen en PBM-materialen voor optimale veiligheid tijdens het werken
  • Las- en snijapparatuur en bijbehorende helmen en andere benodigdheden.

Reparatieservice

Behalve een ruim assortiment kun je bij Primex ook terecht voor reparatie van gereedschappen of machines. De specialisten van Primex kunnen onder andere je lasapparatuur keuren en valideren. Het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats waar alle reparaties deskundig worden uitgevoerd. De professionals van Primex komen echter ook op locatie om te kijken op welke manier zij kunnen helpen.

Is Primex aan te raden?

Primex is een aanrader voor de aanschaf van bouwmaterialen. Primex heeft een ruim assortiment waarmee er altijd producten bijzitten die benodigd zijn bij een bouwproject. Binnen het assortiment worden alleen kwalitatief hoogwaardig producten aangeboden. Hiernaast staan de medewerkers klaar om hun deskundige advies te geven over de producten die van pas komen bij het bouwproject. Primex beschikt over een eigen bezorgdienst waardoor er garantie is op een goede en snelle levering van de bestelde producten. Zijn er weinig of veel materialen nodig voor het project? Dat maakt geen verschil bij Primex, alle aantallen kunnen besteld worden.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
uitgebreid assortiment
Kwaliteitsproducten
Enthousiast team
Snelle levering uit voorraad
Professioneel advies

Primex voor de professionals

Opzoek naar kwaliteitsgereedschap en verbruiksartikelen? Dan ben je bij Primex aan het juiste adres! De technische groothandel Primex levert uitsluitend gereedschap voor de professional. Van bevestigingsartikelen tot aan machines. Bij Primex is alles te verkrijgen!

Bekijk het ruime assortiment aan professioneel gereedschap

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op