Bedrijfsinformatie
Origanic
Enclaveberg 4, 4708 EA Roosendaal
Actief sinds:
Expertise
Huidvriendelijk producten
Natuurlijke cosmetica
Contactgegevens
info@origanic.nl
Review rating

Review Origanic

Sterke punten van Origanic

  • Levering en communicatie is ruim voldoende. Bij vragen kan je altijd bij ze terecht en zijn ze ook snel in hun antwoord. Het bedrijf is nog relatief klein dus ook persoonlijk, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Verder eigenlijk dus niks meer op aan te merken
  • Producten zijn van goede kwaliteit. Ik had het niet meteen verwacht, maar ik was echt ontzettend blij met de werking van de producten. Ze hebben een ontzettend goede werking op mijn huid, waardoor mijn huid weer een stuk rustiger is en ik mijn zelfvertrouwen weer een beetje terug heb.
  • De geuren van de kaarsen zijn echt hemels. Sommige geuren moet je van houden, maar over het algemeen super tevreden over de geur van de kaarsen. Het is echt een verrijking van mijn huis.

Is Origanic aan te raden?

Voor mij is dit antwoord ontzettend makkelijk, namelijk: ja! Het enige nadeel is vaak met producten die zo milieuvriendelijk wordt geproduceerd dat daar ook een prijskaartje aan vastzit. Het is namelijk zo dat je dus iets meer kwijt bent voor dit soort producten, dit is voor mij persoonlijk geen probleem, maar ik kan wel begrijpen dat sommige mensen het niet waard vinden en evenveel waarde vinden in een ander product wat goedkoper is en niet milieuvriendelijk is geproduceerd dan een ecologisch verantwoord product.

Bedrijfskwaliteiten

Diervriendelijk
Goed voor mens en milieu
Vegetarische producten
Duurzaam
Snelle levering
Volkomen veilig

Milieuvriendelijke cosmetica

Ik ben pas sinds kort iets meer bewuster mijn producten gaan kopen. Ik vind het erg belangrijk dat producten zo milieuvriendelijk worden geproduceerd. Ik ben onder andere altijd al fan geweest van producten als kaarsen, huidproducten en lichaamsborstels. Het heeft altijd een hele positieve werking op mijn lichaam, maar ik voelde mij er niet zo lekker bij dat er misschien dieren hadden moeten sterven op dit product op de markt te kunnen brengen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar bedrijven waar milieuvriendelijke productie hoog in het vaandel staat. Zo kwam ik uit bij het bedrijf Origanic.

Origanic verkoopt dus kaarsen, huidproducten, zeepjes, lichaamsborstels etc. Ik ben eerst begonnen met de huidproducten. Zoals het bedrijf hun eigen reis heeft beschreven, is het duidelijk dat zij via natuurlijke producten een betere en rustigere huid hebben kunnen krijgen. Dit motiveerde mij om deze producten te bestellen en ik was absoluut niet teleurgesteld

Bekijk de milieuvriendelijke verzorgingsproducten

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op