Bedrijfsinformatie
Review De Klussenbox
Boschstraat 21 6211 AS Maastricht
Actief sinds: 2009
Expertise
Klusbedrijf
Contactgegevens
info@deklussenbox.nl
+31 6 13883611
Review rating

Review Review De Klussenbox

Klusbedrijf De Klussenbox in Maastricht staat bekend om expertise en goede service. Dit bedrijf is opgericht door Harold van Aken. Hij is een voormalig werkvoorbereider en projectleider met jarenlange ervaring in de industrie. Daardoor heeft dit bedrijf zich snel gevestigd als een steunpunt voor klussen in de binnenstad. Vijftien jaar geleden nam hij het besluit om zijn ondernemersdroom te volgen en zijn kennis uit diverse branches te gebruiken in De Klussenbox.

Waar gaan en staan ze voor?

De focus op service is duidelijk te herkennen binnen dit bedrijf. Ze bieden niet alleen vakwerk van hoge kwaliteit, maar hechten ook waarde aan de communicatie en nazorg van hun diensten. Klanten kunnen daarom ook na elke voltooide klus feedback geven. Hieruit blijkt dat zelfs de kleinste opdrachten gewaardeerd worden.

Bovendien is Harold van Aken gepassioneerd over het opleiden van jong talent. Zo heeft hij plannen om een opleidingsinstituut op te starten. Zo wilt hij jonge mensen trainen en voor te bereiden op een carrière in deze arbeidsmarkt. Terwijl hij meer verantwoordelijkheid overdraagt aan zijn team, richt hij zich op het managen en de groei van De Klussenbox.

Het team

Het team bestaat uit ervaren professionals die de kennis en kunde hebben om veel klussen uit te voeren. Zo biedt dit bedrijf ook advies en ondersteuning aan klanten die vragen hebben over een klusproject. Mocht je toch zelf aan de slag willen gaan, dan heeft dit bedrijf een kennisbank op de website om tips over doe-het-zelf klusjes. Zo zie je maar weer dat ze eerlijk en professioneel te werk gaan bij De Klussenbox. Naar eigen zeggen dé handyman in Maastricht.

Bedrijfskwaliteiten

Loodgieterswerk
Hang- en sluitwerk
Elektriciteit
Timmerwerk
Schilderen
Binnenstadservice

Geen klus te complex voor De Klussenbox

Heb je een project, maar lukt het niet om zelf alles fatsoenlijk in elkaar te klussen. Dan is De Klussenbox het perfecte professionele bedrijf dat jou graag wilt helpen.

Bekijk hier de mogelijkheden

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op