Bedrijfsinformatie
Review Oudmetaalhandel.nl
Ambachtshof 2, 2632 BB Nootdorp
Actief sinds: 1994
Expertise
Metaal inkoop
Contactgegevens
info@oudmetaalhandel.nl
015 273 0575
Review rating

Review Review Oudmetaalhandel.nl

Oudmetaalhandel.nl is onderdeel van Geelhoed. Geelhoed wordt beschreven als een 'ouderwets' familiebedrijf met een moderne, flexibele en duurzame bedrijfsvoering. Dit bedrijf valt op door zijn professionele team en de sterke positie binnen de metaalrecyclingmarkt. Interessant is dat binnen het team van elf specialisten, zeven directe afstammelingen van oprichter Jan Geelhoed en zijn vrouw te vinden zijn. Dit onderstreept de familiebanden die ten grondslag liggen aan de onderneming. De medewerkers worden geprezen om hun professionaliteit, vriendelijkheid en efficiëntie. Die factoren zijn volgens velen de reden waarom klanten trouw blijven aan Geelhoed.

Kernwaarden

Service en flexibiliteit worden als kernwaarden van het bedrijf benadrukt. Hierdoor is Geelhoed door de jaren heen een betrouwbare partner gebleven voor het inleveren van oud ijzer. De focus op klantgerichtheid, eerlijkheid en snelle service draagt bij aan een sterke klantrelatie. Vele klanten zijn al decennialang verbonden aan de onderneming. Dit is een band die vaak verschillende generaties binnen families raakt.

Visie

Ook de visie van Geelhoed op de omgang met klanten, medewerkers en de leefomgeving is noemenswaardig. De continuïteit van het bedrijf wordt gezien als een samenspel van deze elementen. Geelhoed volgt de gedragscode van de Metaal Recycling Federatie (MRF) en legt de focus op het verbeteren van een aantal punten. Deze punten zijn:

 • Service
 • aandacht voor gezondheid
 • veiligheid en welzijn van medewerkers
 • naleving van wettelijke voorschriften
 • de zorg voor de leefomgeving.

Het actief betrekken van medewerkers bij het verbeteren van de organisatie is een belangrijk punt. Dit alles getuigt van een bedrijf dat zich inspant voor zijn medewerkers, klanten en de maatschappij.

Bedrijfskwaliteiten

Scherpe prijzen
Service op maat
Eerlijke en snelle afhandeling
Inkoop metalen
Container op locatie
Persen van metalen

Al 70 jaar ervaring in het vak

Bij Oudmetaalhandel.nl kopen ze oude metalen in. Ze kunnen zelfs je oude metaal ophalen of je gebruik laten maken van één van hun speciale containers. Dit bedrijf staat voor het hanteren van scherpe prijzen, gebruik service op maat en een snelle afhandeling gebaseerd op eerlijkheid.
De volgende metalen en dingen kun je bij ze kwijt:

 • koper
 • kabel en draad
 • zink
 • lood
 • aluminium
 • RVS
 • ijzer
 • staal
 • accu’s

Je kunt dus van alles bij ze kwijt.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op