Bedrijfsinformatie
PVS Woninginrichting
Guldengaarde 8E, 5234 GG 's-Hertogenbosch
Actief sinds: 17 februari 2020
Expertise
Woninginrichting
Woonaccessoires
Vloeren
Gordijnen
Wandbekleding
Contactgegevens
info@pvswoninginrichting.nl
073 – 689 9668
Review rating

Review PVS Woninginrichting

We zijn op onderzoek uit gegaan om een review voor PVS Woninginrichting te schrijven. Deze welbekende woonwinkel uit Den Bosch & omgeving en kwamen tot een duidelijke conclusie: PVS Wooninrichting is, net zoals de zusteronderneming PVS Buitenleven, een partij met hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit vind je terug in zowel de producten als de service. Een wooninrichting is persoonlijk en de service van PVS Wooninrichting weerspiegeld dit volkomen.

Hoe is PVS Woninginrichting ontstaan?

De totaaloplossing bieden is iets wat altijd al gespeeld heeft bij PVS Buitenleven, hier kregen ze namelijk vaker de vraag of ze ook iemand konden die aan binnen inrichting deed in plaats van buiten. Vanuit deze vraagstelling zijn ze zich gaan specialiseren in binneninrichting en met een ongelooflijk succes. Zo hebben ze naast een specialiteit in woninginrichting ook een affiniteit gecreëerd voor woonaccessoires.

Vloeren

Een vloer is niet alleen belangrijk voor je woning, het is ook een moeilijke keuze om te maken wanneer je een uitkiest. Bij PVS Woninginrichting zijn er vijf verschillende vloeren waaruit gekozen kunnen worden die alle voldoen aan de hoogstaande kwaliteitsnormen die we mogen verwachten van PVS. De vloeren waaruit gekozen kunnen worden zijn:

  • Tarkett
  • Beautifloor
  • Castell
  • Interfloor
  • Coral Schoonloopsystemen

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijk advies
Kwalitatief hoge producten
Specialist
Binnen- als buitenspecialist

Unieke Gordijnen

Gordijnen zijn meer dan enkel stof, gordijnen maken een ruimte compleet of laten het leeg lijken. Als je gordijnen willen die je ruimte compleet laten lijken dan raden wij 100% de gordijnen van PVS Woninginrichting aan. Naast de hoge kwaliteit, die overal in de winkel te vinden is, zijn de gordijnen uniek. Deze gordijnen zijn namelijk enkel bij PVS Woninginrichting te krijgen. De huiscollectie aan gordijnen worden met zorg verkregen en bieden een ruime keuze om zo veel mogelijk huishoudens te kunnen voorzien van kwaliteit.

Klik hier voor meer info

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op