Bedrijfsinformatie
PVS Buitenleven
Guldengaarde 3, 5234 GG 's-Hertogenbosch
Actief sinds: 2016
Expertise
Veranda's
Hovenierswerk
Tuinmeubelen
Palmiye
Zwembaden
Contactgegevens
info@pvsbuitenleven.nl
073 303 4669
Review rating

Review PVS Buitenleven

PVS Buitenleven is een bedrijf wat zich specialiseert in een totaaloplossing voor je tuin bieden. Denk hierbij aan een gevarieerd aanbod in producten en services, zoals: veranda's, palmiye, hovenierswerk, zwembaden en nog meer. Mensen die een mooie tuin willen en een expert met jarenlange ervaring nodig hebben zitten goed bij PVS Buitenleven. Ons viel direct op, aan de hand van hun website, dat dit gaat om een partij die hun werkzaamheden op maat maken. Bijna alles is zelf in te stellen qua formaat en wens, voor die redenen raden wij PVS Buitenleven zeer zeker aan.

Waarom wij voor PVS Buitenleven zouden kiezen

  • Bijna alles is op maat, maar ook in standaard maten te verkrijgen
  • De persoonlijke vorm van communicatie
  • Een goed oog voor tuinmode

Veranda's

De grootste specialiteit van PVS Buitenleven blijkt de veranda's te zijn die van zéér hoge kwaliteit zijn. Hierin is de keuze uit houten, aluminium, lamel en doek veranda's. Deze veranda's zijn, zoals we al eerder vermelde, allemaal op maat te maken mits nodig. Daarnaast wordt ook de mogelijkheid aangeboden om alles te laten monteren en af te brengen, een totaalpakket dus.

Heeft u al een mooie veranda, en wilt u deze laten reinigen? Bekijk dan de review van Softwash Limburg.

Bedrijfskwaliteiten

1.000+ tevreden klanten
Duidelijke prijsafspraken
Zeer hoge kwaliteit
Personeel met expertise

Glazen schuifwanden

Wij hebben gemerkt dat het grote voordeel van glazen schuifwanden is dat je ten allen tijde gewoon je tuin in kan kijken én er van kan genieten. Niks is zo zonde als je tuin helemaal mooi te maken en dan, omdat het bijvoorbeeld regent, opeens je tuin niet te kunnen zien. Anderzijds maakt het de ruimte ook groter wanneer de zon schijnt. Zo kan je de glazen schuifwanden ook open zetten om de ruimte en de tuin één te laten worden. Wij zijn in ieder geval fan.

Klik hier voor meer info

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op