Bedrijfsinformatie
The Family Chiropractor
Brede Haven 23 5211 TL 's-Hertogenbosch
Actief sinds: -
Expertise
Holistische zorg
Het verbeteren van de gehele gezondheid
Behandelen van pijn symptomen én oorzaken
Het verhelpen van blokkades in de wervelkolom
Contactgegevens
info@thefamilychiropractor.nl
0617718934
Review rating

Review The Family Chiropractor

The Family Chiropractor is een kleinschalige familiepraktijk waarbij een holistische visie op zorg centraal staat. Voor jong en oud wordt er chiropractische zorg van de hoogste kwaliteit verleend. Bij deze zorg wordt de pijn genezen én voorkomen. Met alle expertise en ervaring in huis weet The Family Chiropractor ieder individu te helpen naar een betere gezondheid. Er wordt gekeken naar het gehele lichaam om zowel de oorzaken als symptomen in de toekomst te voorkomen. Doordat het een kleinschalige familiepraktijk is ontvangt iedereen individuele zorg en aandacht. Hierbij staat ieders unieke situatie écht centraal.

Zorg voor jong en oud

The Family Chiropractor staat voor iedereen klaar, ongeacht de leeftijd of het gezondheidsprobleem. Zo helpen de zorgverleners baby’s met de eerste stapjes zetten maar ook tieners die beter willen presteren. Ook ouders, atleten en alle andere individuen met gezondheidsproblemen kunnen bij de praktijk terecht. Gezondheid delen met de mensen om je heen staat bij The Family Chiropractor centraal!

Best beoordeelde reviews

''Een ontzettend fijne ervaring, bij binnenkomst voelde het direct prettig. Ik werd warm ontvangen door Lotte in een erg gezellige wachtkamer, die meer weggeeft van een gezellig huiselijke setting. Ik had vooraf wat spanningen omdat het mijn eerste behandeling was maar Daniel voelde vertrouwd aan en de behandeling was precies zoals gehoopt. Mijn rugklachten zijn al aanzienlijk verbeterd en ik kijk nu al uit naar de volgende behandeling.''

''Een fijne praktijk met warme huiskamersfeer gelijk als je binnenkomt en met persoonlijke benadering door ‘aardige’ Lotte. Na 1 behandeling was m’n hevige rugpijn al minder en ‘te doen’, heb vertrouwen in Daniel z’n holistische werk, dat na een aantal keren nu duidelijk steeds meer effect heeft.
Ik heb hem al aan ‘n paar mensen aanbevolen omdat ik voel dat hij weet wat hij doet.''

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijke zorg
Zorg voor alle leeftijden
Ervaring en expertise
Kleinschalige familiepraktijk
Zorg van hoge kwaliteit
Pijn preventie

Vergoedingen

The Family Chiropractor is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Zo staat de praktijk aangesloten bij de beroepsvereniging DCF en SNRC. Dit wil zeggen dat ze nationaal zijn geregistreerd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo kom jij in aanmerking voor vergoeding. Ben je benieuwd naar de vergoedingen in jouw situatie? Klik dan hier voor het totaaloverzicht van vergoedingen per zorgverzekering.

Bekijk de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op