Bedrijfsinformatie
RSGolfshop
Kleiweg 480, 3045 PM Rotterdam
Actief sinds: 2011
Expertise
Golfuitrusting
Advies en ondersteuning
E-commerce
Golf expertise
Contactgegevens
info@rsgolf.nl
+31(0)624843339
Review rating

Review RSGolfshop

RSGolfshop is een online winkel die zich richt op golfers van alle niveaus en biedt een breed scala aan producten van topkwaliteit van gerenommeerde merken. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, RS Golfshop heeft alles wat je nodig hebt om je spel te verbeteren. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en is uitgegroeid tot een van de meest populaire golfwinkels in Nederland.

Assortiment

Het assortiment van RSGolfshop omvat golfclubs, clicgear, golfballen, golfkleding en golfaccessoires van gerenommeerde merken zoals Callaway, Titleist, TaylorMade en Nike. Het bedrijf biedt producten voor zowel beginners als gevorderde golfers.

USP

Wat RS Golfshop onderscheidt van andere golfwinkels is hun toegewijde klantenservice. Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het vinden van het juiste product. Bovendien biedt RS Golfshop gratis verzending voor bestellingen boven een bepaald bedrag en een eenvoudig retourbeleid voor ontevreden klanten.

Sterke punten

Golfers kiezen voor RS Golfshop vanwege de kwaliteit van de producten, uitstekende klantenservice, betrouwbare verzending en goede prijzen. Het bedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van de winkelervaring en het uitbreiden van het assortiment. Lees meer over sterke punten van andere bedrijven op deze site.

Al met al is RS Golfshop een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar hoogwaardige golfuitrusting en accessoires en een uitstekende klantenservice. Het bedrijf heeft bewezen een betrouwbare en populaire online golfwinkel te zijn in Nederland.

Bedrijfskwaliteiten

Breed assortiment
Klantenservice
Deskundig advies
Gebruiksvriendelijkheid
Betrouwbaarheid

Werkzaamheden bij RSGolfshop

  1. Verkoop van golfartikelen: De belangrijkste werkzaamheid van de webshop is het verkopen van golfartikelen en accessoires aan klanten. Dit omvat onder andere het beheren van de webshop, het bijhouden van voorraden, het verwerken van bestellingen en het verzenden van producten.
  2. Advies en ondersteuning: Naast het verkopen van golfartikelen biedt de webshop ook advies en ondersteuning aan klanten. Dit omvat onder andere het geven van advies over het kiezen van de juiste golfclubs, het beantwoorden van vragen van klanten en het bieden van ondersteuning bij problemen.
  3. Marketing en promotie: Om de verkoop van golfartikelen te stimuleren, is het ook nodig om marketing- en promotieactiviteiten uit te voeren. Dit kan onder andere inhouden, het ontwikkelen en implementeren van marketingcampagnes, het beheren van sociale media-accounts en het versturen van nieuwsbrieven.
  4. Relatiebeheer: Het onderhouden van relaties met klanten is ook een belangrijke werkzaamheid. Dit omvat onder andere het reageren op vragen en feedback van klanten, het oplossen van problemen en het zorgen voor een positieve klantervaring.
  5. Administratie: Het beheren van een webshop vereist ook administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden van voorraden, het verwerken van betalingen en het bijhouden van financiële gegevens. Deze werkzaamheden zijn essentieel voor het bijhouden van de activiteiten en de financiële gezondheid van de webshop.

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op