Bedrijfsinformatie
Taxi opleiding Leiden
Kneppelhoutstraat 24, 2321BA Leiden
Actief sinds:
Expertise
Theoretische kennis
Praktijklessen
Veiligheid en comfort
Klanttevredenheid
Contactgegevens
info@automaat-rijschool-leoden.nl
085 0605200
Review rating

Review Taxi opleiding Leiden

Taxi opleiding Leiden is een taxibedrijf dat zich richt op het opleiden van taxichauffeurs in de regio Leiden. Het bedrijf biedt verschillende opleidingen en trainingen aan, zoals de basisopleiding taxichauffeur, de vervolgopleiding taxichauffeur en de bijscholing voor taxichauffeurs. Bij Taxiopleidingen.nl ben je bij het juiste adres.

Het bedrijf stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de opleidingen en werkt alleen met ervaren en gediplomeerde docenten. Naast de theoretische lessen krijgen de cursisten ook praktijklessen, waarin ze onder begeleiding van een ervaren instructeur leren hoe ze veilig en verantwoordelijk kunnen rijden in verschillende situaties.

Daarnaast biedt Taxi opleiding Leiden ook taxidiensten aan voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf beschikt over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs die klanten op een veilige en comfortabele manier kunnen vervoeren.

Klanttevredenheid staat bij Taxiopleiding Leiden hoog in het vaandel en het bedrijf streeft er dan ook naar om aan de wensen van de klant te voldoen en een uitstekende service te bieden.

Bij Taxiopleiding Leiden staat het opleiden van kundige en professionele taxichauffeurs centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten niet alleen theoretische kennis opdoen, maar ook praktijkervaring opdoen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Op deze manier leren zij hoe ze veilig en verantwoordelijk kunnen rijden en goed kunnen omgaan met klanten.

Ook als het gaat om onze taxidiensten stellen wij hoge eisen aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze chauffeurs zijn vriendelijk, professioneel en zorgen dat klanten op een comfortabele en veilige manier op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om individueel vervoer of groepsvervoer, wij regelen het graag voor u.

Lees voor meer reviews op de site

Bedrijfskwaliteiten

Hoogwaardige opleidingen
Praktijkgerichte lessen
Modern wagenpark
Ervaren chauffeurs
Klanttevredenheid

Werkzaamheden bij Taxi Opleidingen

  1. Het opleiden en trainen van taxichauffeurs: Het bedrijf biedt verschillende opleidingen en trainingen aan voor taxichauffeurs, zoals de basisopleiding taxichauffeur, de vervolgopleiding taxichauffeur en de bijscholing voor taxichauffeurs.
  2. Het geven van theoretische lessen: Het bedrijf geeft theoretische lessen aan cursisten, waarin zij leren over onderwerpen als verkeersregels, veiligheid, klantvriendelijkheid en rijvaardigheid.
  3. Het geven van praktijklessen: Naast de theoretische lessen krijgen cursisten ook praktijklessen, waarin zij onder begeleiding van een ervaren instructeur leren hoe zij veilig en verantwoordelijk kunnen rijden in verschillende situaties.
  4. Het bieden van vervoer: Taxiopleiding Leiden biedt ook vervoer aan klanten. Het beschikt over een modern wagenpark en ervaren chauffeurs die klanten op een veilige en comfortabele manier kunnen vervoeren.
  5. Het bieden van uitstekende klantenservice: Het bedrijf streeft naar een uitstekende klantenservice en doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op