Bedrijfsinformatie
Samen Sterk
Vincent van Goghlaan 5, 4382SN Vlissingen
Actief sinds:
Expertise
Hulp bij afvallen
Expertise door kennis
Voedingsadvies
Contactgegevens
admi@samen-sterk.com
085 7500 050
Review rating

Review Samen Sterk

Samen sta je sterker

Bij Samen Sterk staan wensen en doelen van de cliënten centraal. Het team van Samen Sterk is gespecialiseerd in gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, ondervoeding, maag- en darmproblemen en sportvoeding. Door per cliënt te kijken wat de beste aanpak is zorgen ze voor de succesvolste resultaten. Samen Sterk bied niet alleen voedingsadvies. Ze begeleiden, motiveren en coachen de cliënten tot het doel behaald is. Bij Samen Sterk geloven ze in een tweevoudige aanpak, zowel kennis als praktische hulp. Samen Sterk heeft op vele locaties in Nederland diëtisten zitten. Zo hebben ze onder andere een diëtist in Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Urmond.

Sterke punten van Samen Sterk

  • Samen Sterk geeft iedere cliënt advies op maat, geen cliënt is hetzelfde.
  • Deskundig team met een uitgebreid expertiseveld, waardoor ze iedere cliënt kunnen helpen.
  • Samen Sterk geeft niet alleen voedingsadvies, maar geven ook kookworkshops, voorlichting en organiseren wandeltrajecten.
  • Samen Sterk werkt aan een gezond voedingspatroon waarbij de levenskwaliteit voorop staat, zo veranderd ook je gedrag en mindset ten opzichte van gezonde voeding.

Is Samen Sterk aan te raden?

Op zoek naar een diëtistenpraktijk die luistert naar wensen en advies op maat geeft? Dan is Samen Sterk dé diëtistenpraktijk. Bij Samen Sterk staan de wensen van cliënten voorop en willen ze de levenskwaliteit behouden, terwijl er gewerkt wordt aan een gezonder lichaam. Met een deskundig team hebben ze een uitgebreid expertiseveld. Hierdoor kunnen ze voor iedere probleem een oplossing bedenken.

Bedrijfskwaliteiten

Advies op maat
Betrouwbaar
Deskundig

Tijd voor verandering

Samen Sterk is er voor iedereen die hulp nodig heeft op gebied van voedingsadvies. Is het tijd om af te vallen en een gezonde levensstijl aan te houden? Dan is dit dé kans om het te doen. Bij Samen Sterk staat persoonlijke doelen voorop, zij zullen je begeleiden en coachen om deze doelen te behalen. Nu is het tijd, tijd voor verandering!

Plan een afspraak

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op