Bedrijfsinformatie
Lievegoed
Prof. Bronkhorstlaan 24, 3723 MB Bilthoven
Actief sinds: 2016
Expertise
Expertise door kennis
Antroposofische zorg
Begeleid en beschermd wonen
Contactgegevens
Info@lievegoed.nl
(030) 2255555
Review rating

Review Lievegoed

Lievegoed is een organisatie die in het teken staat van antroposofische zorg. Lievegoed zet zich in voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en voor mensen met problemen op het gebied verslaving of psychische klachten. Ze willen laten zien dat de kwaliteit van leven ligt in het deel uitmaken van een helende en verzorgende gemeenschap. Ze laten mensen zoveel mogelijk meedoen in de samenleving. Lievegoed richt zich op het individu, maar ook op verbondenheid met de gemeenschap, want een mens is alleen mens in relatie tot anderen. Er moet worden gezorgd dat er een goede balans is tussen beide. Lievegoed gelooft in de kracht van ritmes en rituelen, contact met de natuur en een gezonde levensstijl. De mensen die bij Lievegoed werken hebben een bewuste keuze gemaakt, niemand werkt toevallig bij ze. Ze werken aan een gezonde balans tussen je hart, hoofd en handen.

Sterke punten van Lievegoed

  • Mensen met kennis
  • Gezonde voeding
  • Genoeg personeel
  • Ze staan voor alles open
  • Goede structuur

Is Lievegoed aan te raden?

Voor mensen met beperkingen, verslavingsproblemen of hersenletsel is Lievegoed een goede plek om geholpen te worden en onder de mensen te komen. Lievegoed heeft expertise in veel gebieden, er lopen specialisten rond die iedereen op z’n eigen manier kunnen helpen. Ze hebben aandacht voor iedereen, niemand voelt zich alleen. Er wordt individueel gewerkt met de cliënten maar ook gekeken naar de gemeenschap.

Bedrijfskwaliteiten

Aandacht voor cliënten
Gastvrijheid
Expertise
Ontmoeting
Ontwikkeling
Zorg op maat

Hulp nodig? Wacht niet langer

Lievegoed is er voor iedereen, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking maar ook voor mensen die zitten met psychische klachten of verslaving. Laat jezelf, familie of vrienden begeleiden door Lievegoed. Zorg op maat en verbondenheid met de gemeenschap, daar draait het om want je bent meer dan je denkt!

Bekijk wat Lievegoed kan betekenen

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op