Bedrijfsinformatie
BKS Boomkapservice
Cruisboomstraat 21, 6243AL Geulle
Actief sinds: 2020
Expertise
Kappen
Hakselen
Snoeien
Afvoeren
Stronk verwijderen
Contactgegevens
boomkapservice@outlook.com
+31 06 272 369 62
Review rating

Review BKS Boomkapservice

BKS Boomkapservice heeft een groot hart voor de natuur. Hierdoor kappen ze, op het moment dat er een andere oplossing mogelijk is, ook geen bomen. Ze proberen door snoeien, knotten en vellen het probleem op te kunnen lossen. Mocht de boom toch volledig gekapt worden, dan doen ze dit van A tot en met Z. Naast het verwijderen van de boom, versnipperen ze ook het groenafval middels een professionele hakselaar en voeren het af richting het milieupark. Heb je plannen voor de locatie waar de boom eerst stond, bijvoorbeeld het aanleggen van een terras? Dan verwijdert BKS van wetering ook makkelijk de stronk met een stronkenfreesmachine. Dit trekt meteen alle wortels mee en zorgt zo voor een volledig egale grond.

Aan de slag!

Heb je interesse in de diensten van BKS Boomkapservice? Dan kun je een formulier invullen op de website. Vul het formulier in, voeg enkele foto's toe om de situatie te verduidelijken, en ontvang binnen één dag de offerte. Hierna kan gekeken worden wanneer en hoe de boom bewerkt kan worden. BKS Boomkapservice gespecialiseerd in vrijwel iedere situatie. Zelfs het verwijderen van grote bomen midden in een woonwijk. Het personeel is namelijk zeer professioneel, waardoor ze zonder enige moeite via een klimmechanisme vanaf bovenaf de boom doen bewerken.

Meest gewaardeerde review

''Erg tevreden over de professionele manier van adviseren en uitvoeren van deze moeilijke opdracht. Te midden in een woonwijk, waar heel weinig ruimte is, zijn deze omvangrijke en buitenproportionele bomen moeiteloos gekapt! Hij klimt moeiteloos en kundig, voorzien van alle veiligheidsmaatregelen, in de bomen." - Nick

Bedrijfskwaliteiten

Offerte binnen 24 uur verstuurd
De laagst mogelijke prijs
Deskundig & proffesioneel
Duidelijke communicatie
Flexibel
Natuurvriendelijk

Hoeveel kosten de diensten?

De prijs van BKS Boomkapservice is volledig afhankelijk van de situatie. Een grote boom in een woonwijk waarbij er weinig omgevingsruimte is, zal logischerwijs duurder uitvallen dan een boom op een groot grasveld. Ze werken overigens vrijwel altijd met klimtuig. Dit doordat het vele malen efficiënter en veiliger is om mee te werken, dan met een ladder.

Daarnaast is het ook goedkoper voor de klant. Iets waar BKS Boomkapservice veel waarden aan hecht. Mocht je graag een boom willen laten bewerken, dan zal je bij BKS Boomkapservice als een van de goedkoopste uitkomen!

Meer info!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op