Bedrijfsinformatie
Sensolife
Elisabeth Strouvenlaan 2 6214 AZ Maastricht
Actief sinds: 2018
Expertise
Verzwaringsdekens
Verzwaarde slaapzakken
Verzwaarde hulpmiddelen
Contactgegevens
info@sensolife.nl
+31 (0)626 670 697
Review rating

Review Sensolife

Slaap je vaak onrustig, heb je last van overprikkeling of wil je meer rust brengen in je leven? Dan ben je bij Sensolife aan het juiste adres. Het bedrijf biedt hulp door middel van een verzwaringsdeken of andere verzwaarde hulpmiddelen. De verzwaringsdekens zijn zowel functioneel, esthetisch als perfect aansluitend bij de basistaak van therapie voor volwassenen en kinderen die problemen hebben bij prikkelverwerking.

De sterke punten van Sensolife

  • Hoge kwaliteit
  • Professionele klantenservice
  • Groot assortiment in verzwaringsdekens

Het beste merk met een betrouwbare kwaliteit

De producten zijn zowel voor individuele klanten ontworpen als therapeutische kamers, scholen, revalidatiewinkels en gespecialiseerde ziekenhuizen. Bij het maken van de producten worden gecertificeerde grondstoffen gebruikt en wordt er gekeken naar jouw individuele wensen en behoeften. Sensolife werkt samen met SI-therapeuten om constant de producten te verbeteren.

Bedrijfskwaliteiten

Breed assortiment
Gespecialiseerd in SI-producten
Voor particulier en zakelijk

Sensolife

Bij Sensolife hebben ze alle ondersteunende producten voor jou en je kind. Het bedrijf is gespecialiseerd in SI-producten die worden gebruikt bij onder andere autisme, ADHD, het syndroom van down, depressie en burn-out. Heb  jij interesse in verzwaringsdekens of één van de vele hulpmiddelen die Sensolife biedt? Kijk dan op de website van Sensolife.nl

Bekijk het aanbod

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op