Bedrijfsinformatie
Softwash Limburg
Pastoor Pontstraat 2, 6005 SE Weert
Actief sinds:
Expertise
Exterieurreiniging
Softwash
Contactgegevens
info@softwashlimburg.nl
+31 6 41 59 67 56
Review rating

Review Softwash Limburg

Softwash Limburg is een professioneel bedrijf wat zorgt voor de reiniging van uw exterieur. Ze reinigen uw gevel, dak, terras en overkapping door middel van de Softwash methode. Dit houdt in dat het oppervlak zacht wordt gereinigd met biologisch afbreekbare chemicaliën. Hierdoor wordt de vervuiling op het oppervlak afgebroken en met lage druk weggespoeld.

Op deze pagina lees je meer over Softwash Limburg!

Milieuvriendelijk

Softwash is een methode die veel milieuvriendelijker is dan het reinigen van een oppervlak met hoge druk. Dit komt doordat:

  • Softwash gebruikt 33% minder water dan een traditionele reiniging met hoge druk,
  • De middelen die worden gebruikt zijn in 20 dagen biologisch afbreekbaar,
  • Tijdens de Softwash reiniging wordt er nauwelijks gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen,
  • Tijdens de reinigingen wordt er weinig gebruik gemaakt van vluchtige organische stoffen (vos).

Garantie

Softwash Limburg is een van de enige bedrijven op dit gebied die garantie bieden. De Good Stewards garantie is daar een van. Dit geeft aan dat er alleen gebruik wordt gemaakt van op water gebaseerde, biologisch afbreekbare, VOC arme, niet gevaarlijke producten. Voor het reinigen van daken bieden ze vijf jaar spot free garantie. Voor de rest van de reinigingen die Softwash Limburg aanbiedt zijn de eerste 12 maanden 100% gedekt tegen de herhaling van schimmels, korstmossen en algen. Verder worden de 13e tot 60e maand gedekt tegen een pro rato van 50%.

Bent u van plan om uw terras te gaan vernieuwen? Neem dan een kijkje bij de review van Terrasplisse.nl.

Bedrijfskwaliteiten

Milieuvriendelijk
Professionele service
Deskundig advies
Prachtig resultaat
Zorgvuldig

Gevelreiniging Limburg

Bij Softwash Limburg kunt u terecht voor de reiniging van uw gevel en meer. Ze bieden een professionele service die ervoor zorgt dat de gevel van uw woning of bedrijfspand er weer stralend uitziet. De specialisten van Softwash Limburg kunnen met hun jarenlange ervaring alle soorten gevels behandelen. Het behandelen van uw gevel is essentieel. Een vuile gevel kan namelijk leiden tot schade en uiteindelijk tot een verminderde waarde van het pand. Ook wordt de luchtkwaliteit verbeterd, doordat de gevel wordt gereinigd van schimmels en ander vuil.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op