Bedrijfsinformatie
Sterker Werk(t)
Dillenburgstraat 51, 5652 AM Eindhoven
Actief sinds: 2000
Expertise
Re-intergreren
Jobcoaching
Ambulante begeleiding
Re-intergratie 2e spoor
Loopbaanbegeleiding
Outplacement
Contactgegevens
info@sterkerwerkt.nl
040 - 25 100 33
Review rating

Review Sterker Werk(t)

Al ruim 20 jaar is Sterker Werk(t) gespecialiseerd in het coachen, begeleiden én bemiddelen van personeel. Daarmee zijn ze ook al jaren succesvol als het gaat om personeelsontwikkeling. Sterker Werk(t) is voornamelijk actief op de arbeidsmarkt. Daar zorgen ze voor een stevige ondersteuning én begeleiding van personeel dat naar een andere werkgever gaat, op basis van een outplacement. Ook zetten ze zich keihard in voor particulieren, die bijvoorbeeld de focus op hun loopbaan zijn kwijtgeraakt of willen re-integreren!

Keurmerken en erkenning

Bij Sterker Werk(t) vinden ze het belangrijk dat de kwaliteit van hun dienstverlening geborgd wordt. Daarom worden ze ook jaarlijks door een extern bureau getoetst op alle punten van het bedrijf. Hierdoor kunnen ze namelijk het beste leren van de gemaakte foutjes, en hierdoor groeien om telkens weer een hogere kwaliteit te behalen. Overigens beschikt Sterker Werk(t) al over meerdere keurmerken. Zoals de erkende jobcoaching van het UWV, voor de ambulante begeleiding hebben ze het ISO 9001 certificaat en ook de PSO trede 3 heeft Sterker Werk(t).

Raden wij Sterker Werk(t) aan?

Ja, zonder twijfel raden wij Sterker Werk(t) aan! Dat komt om te beginnen doordat ze een jaarlijks klantentevredenheidsonderzoek houden. Hierbij hebben ze van hun kandidaten en opdrachtgevers een gemiddelde gekregen van 8,5 uit de 10. Het gaat hier overigens om de totale dienstverlening. Verder hebben ze via Google ook een review score van 3,4 uit de 5.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Persoonlijk
Duidelijke communicatie
Eerlijk
Gemakkelijk bereikbaar
Klantvriendelijk

Outplacement programma

Je baan verliezen is een ontzettende ingrijpende gebeurtenis. Je verliest namelijk je inkomen, zekerheid, collega’s, structuur en zingeving. Daarnaast zal het ook een grote impact op jezelf, maar zeker ook je omgeving maken. Een korte periode kun je doorbrengen zonder werk. Daarna zul je toch weer de arbeidsmarkt op moeten, en dat kan ontzettend lastig zijn. Doordat je geconfronteerd wordt met punten waar je vroeger geen problemen mee had. Daarom helpt Sterker Werk(t) je hierbij. Hun zorgen ervoor dat je weer de volledige regie kunt nemen in je leven. Dat doen ze aan de hand van het programma genaamd VER- (Versneld Eigen Regie) methodiek. Het zal ervoor zorgen dat je een positief, toekomstgericht en werkbaar actieplant kunt maken waardoor je nieuwe baan dichterbij komt!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op