Bedrijfsinformatie
Taxi Dienst Den Haag
Schaarsbergenstraat 26, 2573 BV Den Haag
Actief sinds:
Expertise
Taxi
Contactgegevens
info@taxidienstdenhaag.nl
070 791 00 00
Review rating

Review Taxi Dienst Den Haag

Er bestaan weinig taxi diensten die zo gespecialiseerd zijn als de chauffeurs van Taxi Dienst Den Haag. Ze beschikken dan ook over zowel het TX- als het HTx certificaat. Dat zijn beide keurmerken die laten zien dat het personeel betrouwbaarheid als een echte kwaliteit mogen aangeven. Taxi Dienst Den Haag staat hierdoor in de regio ook bekend als een dienst waarmee je uitgerust en ontspannen op de bestemming aankomt. Met de taxi van Den Haag naar Rotterdam Airport? Geen enkel probleem, voor 50 euro wordt je als een koning of koningin vervoerd. Over de prijs gesproken: Taxi Dienst Den Haag heeft een ontzettend scherp tarief. Zo kost het bijvoorbeeld maar 199 euro om vanuit Den Haag richting Eindhoven Airport te gaan. Mocht je met een grote groep zijn (groter dan 8 personen) dan kun je dit vooraf aangeven. Zij zullen dan zorgen voor het best mogelijke vervoer!

Is Taxi Dienst Den Haag aan te raden?

Ja, op basis van meerdere beoordeling websites kan geconcludeerd worden dat zij een van de hoogste kwaliteit leveren aan hun klanten. Op Google haalt Taxi Dienst Den Haag bijvoorbeeld 4,9 uit 5 sterren. Dit is op basis van 139 geverifieerde reviews. Daarnaast staan ze ook aangeschreven op Tripadvisor onder het kopje 'Taxi's & shuttle- diensten'. Klanten en partners geven in die reviews voornamelijk aan dat de professionaliteit en betrouwbaarheid van de chauffeurs op een zeer hoog niveau is. Dit in samenloop met de lage prijzen en de comfortabele voertuigen, resulteert in deze hoge score.

Meest gewaardeerde review

'Zeer professionele en betrouwbare taxichauffeur. Aardige en attente vent ook. Absolute aanrader voor iedereen die een betrouwbaar taxibedrijf in Den Haag zoekt waarbij je hoffelijk tegen lage tarieven wordt geholpen. Volgende keer maak ik weer gebruik van jullie dienst, ik ben zeer tevreden over jullie.' - Mona

Bedrijfskwaliteiten

Luchthaven taxi's
Binnen 10 minuten aanwezig
Comfortabele auto's
Gemakkelijk online boeken
Vlotte service
8+ personen mogelijk

Leerlingenvervoer

Taxi Dienst Den Haag gaat verder dan alleen het vervoer van én naar luchthavens. Zo zijn ze ook gespecialiseerd in leerlingenvervoer. Hierbij houden ze rekening met alle specifieke wensen en eisen van de leerlingen en ouders. De chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor dit vervoer, hierdoor weten ze precies hoe om te gaan met de kinderen. Dit vervoer is mogelijk voor een kleine groep, maar ook voor een grote groep met bijvoorbeeld allemaal vriendjes en klasgenoten. Hierbij hanteert Taxi Dienst Den Haag - zoals altijd - een zeer voordelige prijs!

Meer informatie? Klik hier!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op