Bedrijfsinformatie
Tenzinger
Nijverheidsweg 16A, 3534 AM Utrecht
Actief sinds: 2004
Expertise
Data gedreven oplossingen voor de zorg
Zorgverslimmers
Zorg op maat
Contactgegevens
088-6481300
Review rating

Review Tenzinger

Voor elke uitdaging van nu ooit een oplossing

Tenzinger gelooft dat zij voor elke uitdaging van nu, ooit een oplossing gaan vinden. Door te zorgen voor grensverleggende oplossingen zorgen zij ervoor dat de zorg steeds een stukje beter wordt. Met behulp van innovaties, materialen en kennis zetten zij de menselijke zorg voorop. Door hun ECD’s te koppelen aan andere databronnen, kunnen zij betere voorspellingen maken. Met hun brede kennis zorgen zij dat zorginstellingen stap voor stap een stukje digitaler worden.

Het zorgprestatiemodel

Een van deze innovatieve oplossingen van Tenzinger is het zorgprestatiemodel. Vanaf 2022 is dit model de nieuwe bekostiging voor de GGZ en de Foresische Zorg. De bekostiging is voor iedereen duidelijk door de eenvoudige regels en de duidelijke nota’s. Zo wordt er met eerlijke vergoedingen gezorgd voor gepaste zorg. Er is met behulp van dit model niet meer administratie dan nodig.

De belangrijkste verandering is dat het zorgprestatiemodel (zpm) uitgaat van het principe: planning is realisatie. Dat wilt zeggen dat zorgverleners niets meer hoeven vast te leggen wanneer zij een cliënt op consult hebben gehad. Deze volgt automatisch uit de planning.

Is Tenzinger aan te raden voor zorginstellingen?

Tenzinger is constant bezig met het verbeteren van de zorg. Tegenwoordig vinden er veel veranderingen plaats in de zorg. Voor deze veranderingen probeert Tenzinger te komen met grensverleggende ICT-oplossingen. Met hun brede kennis op het gebied van ICT maken zij iedere zorginstelling stap voor stap een beetje digitaler. Zo wordt de zorg in de toekomst steeds beter voor de cliënten. Voor de problemen van nu zijn op zoek naar een oplossing. Zo willen zij voor alles ooit een oplossing vinden. Daarmee maakt Tenzinger ook uw zorginstelling een stuk beter!

Bedrijfskwaliteiten

Innovatief
Aandacht voor de mens
Slimme voorspellingen
Uitstekende zorg
Kennis over mens en data

Slimme oplossingen door Tenzinger

Tenzinger zorgt dat de zorg slimmer wordt door data gedreven oplossingen. In de zorg vinden er tegenwoordig snel veranderingen plaats, daarom zijn de uitdagingen binnen de zorg groot. Tenzinger zorgt dat de zorg een stuk slimmer wordt door hun brede kennis toe te passen. Tenzinger komt met grensverleggende ICT-oplossingen die de zorg een stukje makkelijker maken.

Bekijk de slimme oplossingen

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op