Bedrijfsinformatie
Breyt.nl - Software Consultancy review
Peter Schatrode 12 2717 GX Zoetermeer
Actief sinds: 2019
Expertise
Exact Software
Technische Ondersteuning
Ideale sparringpartner
Succesvol inzetten van bedrijfssoftware
Contactgegevens
info@breyt.nl
+31 6 15 551 205
Review rating

Review Breyt.nl - Software Consultancy review

Breyt.nl is in 2019 van start gegaan als IT-consultancybureau en is gespecialiseerd in softwareadvies ondersteuning aan ondernemingen om het maximale uit hun bedrijfssoftware te halen. De organisatie heeft over de jaren heen een schat aan ervaring opgedaan in het bijstaan van meer dan honderd zowel kleinere als grotere bedrijven bij diverse projecten. Een van de taken waar ze deze bedrijven voornamelijk veel mee helpen, is het optimaliseren van processen en het toepassen van bedrijfssoftware. Breyt.nl levert tevens diensten op het gebied van functioneel beheer voor bedrijfsapplicaties en Softwarekoppeling Consultancy.

Door hun uitgebreide kennis van technologieën en bedrijfsprocessen vormen zij een betrouwbare partner voor hun cliënten en fungeren zij als een cruciale schakel tussen technologieleveranciers en de klant.

Hulp van de Exact consultants

De Exact consultants starten met een gesprek om de specifieke wensen van de klant te identificeren. Dit vormt de basis. Aansluitend vinden zij de ideale koppeling tussen deze wensen en hun softwareoplossingen, met transparantie als uitgangspunt om de technologie naadloos aan te laten sluiten bij de organisatie van de klant.

Bij de inzet binnen een klant zijn bedrijf, beperken zij zich niet tot het zijn van een leverancier van Exact Synergy, Exact Globe, Exact Online, Exact Eventmanager en rapportagetools; zij bieden tevens SQL-koppelingen en datatransformaties aan. Deze technologieën stellen de klant in staat om volledige controle over alle bedrijfsprocessen te behouden.

Innovatie en communicatie

Breyt.nl kenmerkt zich door een directe communicatiestijl en een drijfveer om innovatieve oplossingen te vinden die ondernemingen echt vooruit helpen. Deze eigenschappen maken hen tot een ideale sparringpartner voor uitdagingen op het raakvlak van IT en bedrijfsvoering.

Meest gewaardeerde review

Breyt.nl heeft onze software-integratie naar een hoger niveau getild. Hun technische inzicht en aandacht voor onze bedrijfsprocessen maakten de implementatie naadloos. Het Breyt-team stond altijd klaar met deskundig advies, waardoor we nu efficiënter en toekomstbestendig werken. Absoluut een aanrader!

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijk advies
Diepe kennis
15 jaar ervaring
Exact Synergy software
Exact Globe software
Exact online boekhouding
Exact Event Manager
Exact Rapportages

SQL Koppelingen

SQL stelt gebruikers in staat om informatie uit een database te extraheren en te wijzigen. Het kent een breed scala aan functies, waaronder het herstellen, invoeren, bijwerken en verwijderen van data. Voor het uitvoeren van SQL-opdrachten is een Database Management System (DBMS) vereist. Dit systeem interpreteert SQL en voert commando's uit om gegevens te manipuleren of te presenteren.

Lees er hier meer over

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op