Bedrijfsinformatie
The Bridge Ability Suite
Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
Actief sinds:
Expertise
Dagelijks door 5.000 professionals gebruikt
Online assessments in 20 talen
Jaarlijks wereldwijd 250.000 deelnemers
Contactgegevens
info@testgroup.eu
020 - 262 1630
Review rating

Review The Bridge Ability Suite

Al een dik decennium lang staat The Bridge Ability Suite van TestGroup hoog aangeschreven als dé capaciteitentest voor bedrijven, organisaties en overheden. Deze test is ontwikkeld met het oog op selectie- en wervingsdoeleinden en werpt een scherp licht op het cognitieve vermogen. Of het nu gaat om een MBO-student die zijn eerste stappen zet op de arbeidsmarkt of een ervaren professional die op zoek is naar nieuwe uitdagingen. The Bridge Ability Suite biedt een uniek inzicht in hun potentieel.

Met zijn accurate meting van numerieke vaardigheden, verbale aanleg en logisch denkvermogen verschaft de test een diepgaand inzicht dat verder reikt dan oppervlakkige beoordelingen. Het draait niet alleen om de vraag of iemand al dan niet geschikt is voor een bepaalde functie. The Bridge Ability Suite werpt een blik op de toekomst, waarbij het potentieel van elk individu centraal staat. Zo kunnen organisaties weloverwogen beslissingen nemen bij het selecteren en plaatsen van personeel.

Het bestellen van The Bridge Ability Suite

Het bestellen van de test is erg makkelijk en snel geregeld. Binnen slechts 30 minuten kan een kandidaat al aan de slag. En zodra de test is voltooid, zijn de rapporten direct beschikbaar. Dit stelt organisaties in staat om snel te handelen en gefundeerde beslissingen te nemen op basis van feiten, niet op onderbuikgevoelens.

Een van de grote voordelen van deze test van TestGroup, is dat het niet alleen een momentopname biedt, maar ook een glimp van de toekomst. Door te voorspellen wat een mogelijke deelnemer kan bereiken en welke rol het beste bij hem of haar past, helpt de test niet alleen bij selectie, maar ook bij de ontwikkeling van medewerkers. Het stelt organisaties in staat om te investeren in talent en het beste uit hun team te halen.

Lees hier ook onze review van The Bridge Personality van TestGoup.

Bedrijfskwaliteiten

Online, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd
Beschikbaar op mbo-, hbo- en wo- niveau
Meet verbale aanleg, numerieke aanleg en logisch denken
Geeft inzicht in de capaciteiten, intelligentie en het leervermogen
Duurt 3 maal 18 minuten

Capaciteitentest met grote voorspellende waarde

Met zijn wereldwijde beschikbaarheid in 20 talen en aanpasbaarheid aan verschillende opleidingsniveaus (MBO, HBO, WO) is de Bridge Ability Suite een onschatbaar instrument voor organisaties over de hele wereld. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuw talent, het identificeren van potentieel binnen het bestaande team of het plannen van toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden, deze test biedt een betrouwbare en efficiënte manier om de capaciteiten en het leervermogen van individuen te beoordelen.

Doe de test hier zelf!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op