Bedrijfsinformatie
The Bridge Personality
Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
Actief sinds:
Expertise
Persoonlijkheidstesten geschikt voor selectie en recruitment
Ontwikkeling van medewerkers
Maatwerk competentieprofielen
Contactgegevens
info@testgroup.eu
020 - 262 1630
Review rating

Review The Bridge Personality

The Bridge Personality staat al meer dan 15 jaar bekend als de uiterst betrouwbare en de meest toegepaste persoonlijkheidstest voor werknemers en sollicitanten door bedrijven en organisaties in Nederland en België. Deze test van TestGroup verkrijgt een diepgaand inzicht in de persoonlijkheid en competenties van de kandidaat. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmes past de test zich aan tijdens het afnemen. Zo kunnen kandidaten niet sturen of sociaal wenselijke antwoorden geven. Dit zorgt ervoor dat de vragen altijd relevant blijven voor de kandidaat. Na aanschaf kan binnen slechts 30 minuten aan de test begonnen worden. Het rapport is direct beschikbaar na afronding.

Waarom is de test ontworpen?

The Bridge Personality is ontworpen om persoonlijkheidseigenschappen bij zowel jongeren en volwassenen te meten. Het kan worden toegepast in recruitment, selectie en andere HR-toepassingen. Vanwege de hoge voorspellende waarde is deze test een uitermate geschikt instrument om de persoonlijkheid van kandidaten te beoordelen. Wat deze persoonlijkheidstest uniek maakt, is dat het gebaseerd is op de Big Five, de 16 Jung Types en het bekende 4-kleurenmodel. Hierdoor is de test breed inzetbaar, zowel voor recruitment en selectie (met het Big Five model) als voor personeelsontwikkeling (met de 16 Jung Types en 4-kleuren). Voor elk van deze toepassingen zijn specifieke rapporten beschikbaar.

De aangeboden maatwerkrapporten van The Bridge Personality

Er zijn verschillende rapporten beschikbaar voor The Bridge Personality, afhankelijk van het doel van de test, zoals recruitment, coaching, sales en teamanalyses. Ook zijn er maatwerkrapporten beschikbaar waarbij je zelf de competenties kunt selecteren die in het rapport worden opgenomen. Een paar testen die wat dieper ingaan om de personaliteit van de kandidaten zijn:

- Het Big Five rapport
- Big Five + 16 Jung Types rapport
- Het Big Five + 4 - kleuren rapport
- Big Five + 16 Jung Type + 4 - kleuren rapport

Meest gewaardeerde beoordeling

“Met de online assessments van TestGroup, kunnen we iemand beter ondersteunen in de toekomstige rol als leidinggevende.” - Hans van den Brink, Radboudumc - Ervaring van het Radboudumc met The Bridge Personality

Bedrijfskwaliteiten

Gebaseerd op de Big Five, het 4-kleurenmodel én de 16 Jung Types
Zeer geschikt voor HR-afdelingen en recruitment
Mogelijkheid tot gerichter coachen
Na het invullen van de test staat het rapport direct klaar
Personaliteittest staat binnen 30 minuten klaar
Beschikbaar in 20 talen

Ervaring van het Radboudumc met The Bridge Personality

Net zoals je niet van een linkshandig persoon kunt verwachten dat ze moeiteloos rechtshandig worden, zijn sommige leiderschapscompetenties moeilijk te ontwikkelen. Hans van den Brink, Adviseur Leadership Development van het Radboudumc ziekenhuis, richt zich dagelijks op de vraag hoe men kan bepalen of een bestaande medewerker geschikt is voor een leidinggevende rol. Met The Bridge Personality online assessments van TestGroup kunnen ze medewerkers beter ondersteunen bij hun toekomstige rol als leidinggevende.

"De tests geven inzicht in welke competenties goed zijn ontwikkeld en waar nog ruimte voor ontwikkeling is. Als we daarbij vragen hebben of tegen dingen aanlopen, worden we altijd snel geholpen. De samenwerking met TestGroup verloopt daarbij heel erg goed."

Doe de test hier zelf!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op