Bedrijfsinformatie
Verfpoint
Lijnbaan 70, 1969 NG Heemskerk
Actief sinds:
Expertise
Verf
Gereedschappen en materialen
Behang
Werkkleding
Contactgegevens
info@verfpoint.nl
0251-251376
Review rating

Review Verfpoint

Bij verfpoint kunt u terecht om betaalbare professionele producten te kopen. Deze producten zijn geschikt voor elke schilderklus. Verfpoint levert niet alleen aan particuliere, maar ze zijn ook actief in de zakelijke markt. Het bedrijf beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de schildersbranche, waardoor ze met zelfverzekerdheid kunnen zeggen dat zij het geschikte bedrijf zijn om u te adviseren tijdens uw zoektocht naar de juiste schilderproducten.

Verschillende soorten producten

Bij Verpoint kunt u niet alleen maar terecht voor standaard verf. Bij Verfpoint kunt u namelijk ook nog terecht voor werkkleding en verschillende gereedschappen, zoals afplaktape. Daarbij hoeft u bij Verfpoint niet bang te zijn dat u uiteindelijk toch nog wat spullen moet halen bij een andere winkel. Het bedrijf beschikt namelijk over letterlijk alles om u te kunnen helpen met uw klusproject. Verfpoint is het enige bedrijf waar u terecht hoeft.

Advies & klantenservice van Verfpoint

Door de toegankelijke website is het nog nooit zo makkelijk geweest om verf of gereedschappen te bestellen. Bij vragen kunt u altijd als eerst de FAQ-pagina adviseren. Mocht uw vraag hier niet bij staan dan kunt u eenvoudig gebruik maken van de contactpagina. Hier kunt gebruik maken van zowel het contactformulier, maar kunt u er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen.

Bedrijfskwaliteiten

Gratis verzending boven de €40,00
Snelle verzending
Kwalitatieve producten
Klantvriendelijk
Tot 60% korting

Geen import bij Verfpoint!

Bij Verfpoint staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze vinden het daarom ook belangrijk dat ze alleen maar de allerbeste producten voor hun klanten kunnen leveren. Hier vallen geen import producten onder. Om zo goed mogelijk de kwaliteit van de producten te kunnen behouden, verkopen ze alleen maar producten die geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Verfpoint vindt het namelijk belangrijk dat ze trots zijn op hun producten en ook achter de verkoop staan. Daarom geen import.

Bekijk onze website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op