Bedrijfsinformatie
VIP Dakservice
Baronieweg 6d, 5321 JW Hedel
Actief sinds: -
Expertise
dakisolatie
dakbedekking
dakreparatie
Contactgegevens
info@vipdakservice.nl
06-44911927
Review rating

Review VIP Dakservice

VIP Dakservice is een toonaangevend bedrijf op het gebied van dakwerkzaamheden. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met heel veel tevreden klanten. Het wordt gezien als een bedrijf wat altijd klaar staat voor de klant en altijd in oplossingen denkt. Door middel van hun vakmanschap en plezier voor het vak zorgen zij dat ieder dak er stralend uitziet. Kijk hier voor meer informatie.

De diensten

Door VIP Dakservice worden alle werkzaamheden met betrekking tot het dak uitgevoerd. Het bedrijf richt zich op dakwerkzaamheden zoals de installatie daken, reparatie van daken, dakisolatie, plaatsen van dakkapellen en herstellen van lekkages.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Wij zijn zeer tevreden over het werk wat VIP Dakservice heeft geleverd. Ons gehele oude dak is vervangen. Dus alles tot op de gordingen is verwijderd. Tevens zijn zelfdragende isolatieplaten van Unidek aangebracht, zodat we er voortaan warmpjes bij zitten. Met zeer fraaie dakpannen is ons hele dak keurig afgewerkt. Ons nieuwe dak is een meerwaarde voor de woning en ziet er heel strak uit. Alle teamleden van VIP Dakservice zijn zeer vakbekwaam en werken correct. Ze werken heel goed samen en hebben plezier in het werk wat ze uitvoeren. De naam van Dakservice zijn ze zeker waard, want hun service is ongekend. Dus als je ooit iets aan je dak wil laten doen dan ben je bij VIP Dakservice op het goede adres."

Bedrijfskwaliteiten

Klantvriendelijk en goede service
Ervaren vakmensen
Duurzaam
Offerte op maat

VIP Dakservice

VIP Dakservice staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een eerlijke prijs, voor oplossingen rondom het dak en verduurzaming. Met hun brede scala aan diensten en hun klantgerichte aanpak, zijn ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ervaren dakspecialist.

Wat maakt VIP Dakservice uniek? Allereerst hun diepgaande kennis in alle werkzaamheden rondom het dak. Ze weten precies hoe alle dak en verduurzamingswerkzaamheden moeten aanpakken! Samen met de klant kijkt VIP Dakservice naar de best mogelijke opties, om aan de behoeften en doelen van elke klant te voldoen.

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op