Bedrijfsinformatie
WijMakelaars
Godsweerdersingel 1A, 6041 GJ Roermond
Actief sinds: 2013
Expertise
Full service makelaar
Aankoopmakelaar
Taxaties
Contactgegevens
info@wijmakelaars.nl
088-2057600
Review rating

Review WijMakelaars

Sterke punten van WijMakelaars

  • Je kon kiezen uit meerdere diensten/pakketten wanneer het aankwam op het verkopen van je huis. Je kan er voor kiezen om je woning nog steeds zelfstandig te verkopen, maar dat zij jou helpen waar nodig is. Ik kon er ook voor kiezen om alles uit handen te geven, zodat ik niks meer hoefde te doen en zij alles voor mij zouden afhandelen. Zoals aangegeven koos ik in eerste instantie voor het zelf verkopen, maar uiteindelijk kreeg ik het iets drukker, waardoor ik eigenlijk niet meer de energie had om hier veel tijd in te steken, dus koos ik uiteindelijk voor om het uit handen te geven. Ik kon hier gratis overstappen, wat echt top was.
  • Je kan op de website een gratis waardebepaling aanvragen. Dit is voor voordelig wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar taxateur. WijMakelaars heeft meerdere gecertificeerde taxateurs in dienst die jou hierbij kunnen helpen
  • De Wij Collectief dienst, waar je bij terecht kan wanneer jouw spaarrekening te laag is om een huis te kunnen kopen in deze markt. Voor een relatief laag bedrag wordt je geholpen om toch een stulpje te kunnen kopen in deze tijd. Dit is kostenbesparend, waardoor je overgebleven geld weer in je interieur kan steken.

Is WijMakelaars aan te raden?

Zoals je misschien al aan mijn enthousiaste toon hebt kunnen horen, is het waarschijnlijk wel duidelijk dat ik ontzettend blij was met de diensten die ik ontvangen heb. Natuurlijk is niet alles vlekkeloos gelopen, maar dat had ik ook niet verwacht. Met wat kleine communicatiefoutjes, die gewoon opgelost werden, was ik ontzettend tevreden over de gegeven service.

Bedrijfskwaliteiten

Slim verkopen
Uitstekende dienstverlening
flexibel
Uniek
Goede samenwerking
Ervaren

Hulp inschakelen van makelaarskantoor WijMakelaars

Voor mij was het verkopen van mijn huis het meest stressvolle wat ik ooit heb meegemaakt. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Ik was eerst altijd onder de impressie dat ik niet alles uit handen wilde geven, maar ik zocht wel naar een soort van ondersteuning, een wind in mijn rug. Na veel mensen die mij onderuit zagen gaan aan de stress, zeiden dat ik echt een makelaar moest inschakelen die mij bij dit proces kon helpen. Zo kwam ik bij WijMakelaars terecht. En zij waren precies dat waar ik naar op zoek was en nodig had. WijMakelaars is een makelaar gevestigd in Sittard. Het bedrijf is zelf actief in heel Limburg. Contact was snel en vlot en ik kon opeens weer normaal door het leven.

Verkoop jouw huis snel met de hulp van WijMakelaars

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op