Night Mega Burner review

27 juli 2023
Night Mega Burner

Als je op zoek bent naar een voedingssupplement dat de vermindering van lichaamsvet 's nachts ondersteunt, dan is Night Mega Burner misschien wel iets voor jou. Dit product bevat meerdere ingrediënten die bijdragen aan gewichtsverlies en het verminderen van stress. Bovendien kan het helpen om gemakkelijker in slaap te vallen en een staat van ontspanning te bereiken.

In Nederland heeft ongeveer de helft van de volwassen bevolking te kampen met overgewicht, terwijl bijna 14% kampt met obesitas, wat ernstig overgewicht betekent. Bij kinderen tussen 4 en 17 jaar oud is het percentage overgewicht iets hoger, namelijk 16%, waarvan 3,5% ernstig overgewicht heeft. Deze cijfers zijn de afgelopen decennia alleen maar gestegen.

Overgewicht

Wat zijn vetverbranders?

Vetverbranders zijn voedingssupplementen of stoffen die beweren te helpen bij het verbranden van vet en het verminderen van lichaamsvet. Deze producten bevatten vaak ingrediënten zoals cafeïne, groene thee-extract, L-carnitine, chitosan en andere kruiden en mineralen die beweren het metabolisme te versnellen en het lichaam in staat te stellen meer vet te verbranden tijdens fysieke activiteit. Hoewel sommige van deze ingrediënten enig effect kunnen hebben op het verbranden van vet, is er over het algemeen geen wetenschappelijk bewijs dat deze supplementen op de lange termijn leiden tot significant gewichtsverlies of een vermindering van lichaamsvet. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze producten en om altijd het advies van een arts te vragen voordat je ze gaat gebruiken.

Medische waarschuwing over dit product!!!

KOOP DIT PRODUCT NOOIT VAN EEN RE-SELLER.
Dit product is zeer succesvol. Daarom wordt dit product aangeboden op websites van re-sellers en verkoop platforms. Er zijn gevallen bekend van vermenging of vervanging naar placebo's of andere middelen.
Koop dit product daarom enkel op de officiële website.

Wat zijn de werkende ingrediënten in Night Mega Burner?

Er zitten een aantal ingrediënten in dit product die het metobolisme stimuleren. Op de website kun je ze allemaal nalezen.

AFRAMOMUM MELEGUETA - EXTRACT [12,5% 6-PARADOL]

Aframomum melegueta is een plant uit Afrika en staat ook bekend als paradijskorrel. Het extract van deze plant bevat 12,5% 6-paradol, een chemische verbinding die beweert te helpen bij gewichtsvermindering. Klinische studies hebben aangetoond dat deze verbinding het energieverbruik van het lichaam kan verhogen, kan helpen bij het verminderen van lichaamsvet en het verbeteren van het lipidenprofiel van het lichaam. Daarnaast heeft het ook een thermogeen effect, wat betekent dat het de lichaamstemperatuur kan verhogen, wat kan leiden tot een verhoogde stofwisseling en meer calorieën kan verbranden. Ook wordt beweerd dat het de glucoseopname kan verhogen en de vetproductie in de vetcellen kan verminderen.

KSM-66 (Ashwagandha)

Ashwagandha is een plant die al duizenden jaren in de Ayurvedische geneeskunde wordt gebruikt. Het extract van deze plant is gestandaardiseerd op 5% withanoliden, wat een belangrijke actieve stof is die verantwoordelijk is voor de voordelen van deze plant.

Onderzoek heeft aangetoond dat ashwagandha kan helpen stress te verminderen, de concentratie en cognitieve vaardigheden te verbeteren en de slaapkwaliteit te bevorderen. Het gebruik van het KSM-66® extract van ashwagandha heeft ook aangetoond dat het de bloedsomloop en ademhalingscapaciteit kan verbeteren, lichaamsvet kan verminderen en de spierregeneratie kan bevorderen. Het is ook bewezen dat het de kracht en groeisnelheid van spieren kan verhogen.

Lees ook:  Tips bij het schrijven van een overtuigende review

Over het algemeen kan ashwagandha helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van het lichaam, zowel op fysiek als mentaal niveau.

GROENE THEE - EXTRACT [40% EGCG]

Overige ingrediënten in Mega Night Burner

De volgende ingrediënten zijn opgenomen in het product:

  • Saffr'Activ®: verbetert de algehele slaapkwaliteit, helpt bij inslapen en vermindert angstgevoelens
  • L-theanine: ondersteunt de werking van de hersenen en het zenuwstelsel, bevordert concentratie, creativiteit en geheugen, heeft een antidepressieve werking
  • Extract van citroenmelisse: helpt om te ontspannen, een positieve stemming te behouden en makkelijker in slaap te vallen
  • BioPerine®: ondersteunt thermogenese, helpt bij het verminderen van onnodige kilo's en verbetert de opname van voedingsstoffen
  • Vitamine B6: ondersteunt het zenuwstelsel, helpt bij een goed energiemetabolisme en is essentieel voor het lichaam
  • Aquamin™ Mg: vermindert vermoeidheid en uitputting, helpt bij het behoud van psychologische functies en ondersteunt het behoud van elektrolytenbalans
  • N-acetylo-L-tyrosine: ondersteunt het zenuwstelsel, neemt deel aan de synthese van hormonen en ondersteunt de werking van de hersenen.

Volledige ingrediëntenlijst

Ingrediëntenlijst2 pillen
N-acetyl-L-tyrosine250,00 mgg
L-theanine uit extract van groene theebladeren200,00 mg
Ashwagandha extract [5% withanoliden] – KSM-66®200,00 mg
Extract van groene theebladeren [40% EGCG]150.00 mg
Extract van citroenmelisse100.00 mg
Paradijskorrel extract [12,5% 6-paradol]80,00 mg
Saffraan extract [0,4% crocine, 0,4% safranal] – Saffr'Activ®30,00 mg
Extract van zwarte peper [95% piperine] – BioPerine®2,00 mg
Vitamine B610,00 mg (714%*)
Magnesium – Aquamin™ Mg56,25 mg (15%*)
BESTANDDELEN: N-acetyl-L-tyrosine; capsuleomhulsel – hydroxypropylmethylcellulose; extract van groene theebladeren (Camellia sinensis) [98% L-theanine]; Ashwagandha extract [5% withanolides] – KSM-66®; magnesiumhydroxide – Aquamin™ Mg; extract van groene theebladeren (Camellia sinensis) [40% EGCG]; extract van citroenmelisse (Melissa officinalis); Paradijskorrel extract (Aframomum melegueta) [12,5% 6-paradol]; acaciavezel; Saffraan extract (Crocus sativus) [0,4% crocine, 0,4% safranal] – Saffr'Activ®; pyridoxinehydrochloride (vitamine B6); extract van zwarte peper (Piper nigrum) [95% piperine] – BioPerine®.
Aquamin™ Mg is een geregistreerd handelsmerk van Marigot Ltd.
BioPerine® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa.
KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.
Saffr'Activ® is een geregistreerd handelsmerk van Comercial Química Massó, S.A.

Werkt Night Mega Burner?

Bezoek de officiële website

Wat mensen over dit product zeggen

Over het algemeen lijken de ervaringen van mensen met dit product positief te zijn. Het lijkt te helpen bij het verliezen van gewicht, het verbeteren van uithoudingsvermogen en kracht, het verhogen van energieniveaus en het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen. Sommige mensen hebben wel moeite met het slikken van de capsules vanwege de grootte ervan, maar dit lijkt geen groot probleem te zijn.

Meer informatie over dit product op https://snelweerslank.nl

Over Review Pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.