Review Beste scheerapparaten volgens Trendheads

27 juli 2023

Scheerapparaten zijn producten die niet meer weg te denken zijn in het gemiddelde Nederlandse huishouden. Waar veel mannen nog gebruik maken van de analoge varianten, zien we een stijgende trend in het gebruik van scheerapparaten onder zowel jong als oud. Voor deze reden hebben we besloten om Trendheads te consulteren en naar jullie terug te rapporteren wat nou de beste scheerapparaten zijn volgens Trendheads! Om je op weg te helpen zetten we ook een linkje naar de scheerapparaten die besproken worden, zo scheelt dit zoekwerk voor jou wanneer je een scheerapparaat nodig hebt!

Braun series 9 9395cc

Dit scheerapparaat van Brain is een van de beste op de markt wanneer het aankomt op vibrerende scheerapparaten. Zelf verwoord Braun het als “het meest efficiënte scheerapparaat ter wereld”. De Braun series 9 9395cc heeft vijf contactpunten, waardoor tijdens het scheren meerdere haren in één keer meegenomen kunnen worden. Daarnaast heeft deze variant ook een langere batterijduur dan voorgaande series van Braun, tot wel een uur aan scheertijd! Ben jij iemand die óók een trimmer nodig heeft in je scheerapparaat? Vrees niet, deze is ingebouwd in de Braun Series 9 9395cc. Dit apparaat is aan de prijzige kant, maar daar krijg je wel de crème de la crème voor terug! Kijk hier of dit scheerapparaat wat voor jou is!

Philips QP6520/20 ONEBLADE Zwart Zilverachtig

We gaan van het dure segment direct door naar de zeer betaalbare kant van de scheerapparaat wereld. De naam is heel lang, dus voor nu noemen we het apparaat lekker simpel de Philips OneBlade. Veel mensen zullen dit scheerapparaat al kennen van de voorganger. Philips heeft hun wereldbekende OneBlade nóg beter gemaakt. Voor een zeer betaalbare € 79,95 heb jij dit simpele doch bewezen effectieve scheerapparaat al in huis! De OneBlade-technologie is misschien nog wel beter dan de voorgaande versies. Met maar liefst 200 bewegingen per seconde zorgt dit apparaat er voor dat baarden van alle lengtes zonder moeite afgeschoren kunnen worden (Philips, 2023)! Ook kan de Philips OneBlade, door het dubbelzijdige mesje, goed contouren. De ideale optie voor degene die voor een lage prijs een hoogstaand product in huis wilt halen.

Braun Series 3 3020s

We gaan van Philips weer terug naar de Braun Series 3 3020s, een scheerapparaat wat nét wat goedkoper is dan de Philips OneBlade. Deze kost namelijk maar €74,69 op het moment van schrijven, een koopje! Er is een reden waarom dit een van de meest verkochte scheerapparaten is in ons mooie kikkerlandje. De Braun Series 3 3020s heeft namelijk precies de ‘sweet spot’ geraakt tussen prijs en kwaliteit! Braun zelf noemt dit de ProSkin variant, omdat deze zelfs voor de gevoeligste huid geen wondjes achter laat. Hier moet wel bij verteld worden dat als je een scheerapparaat zonder beleid gebruikt, je ook met de veiligste apparaten een wondje kan krijgen. de Braun Series 3 3020s past zich zonder moeite aan elke gezichtsprofiel aan. Ook kan er gekozen worden tussen drie verschillende scheermanieren, waardoor er altijd een systeem tussen zit voor jouw baard!

Kemei km-2026, shaver 2 in 1

Voor de man die vaker in het vliegtuig of de auto zit dan dat hij op zijn bank thuis zit, is de Kemei km-2026 de volgende aankoop! Dit is namelijk de ideale oplossing wanneer er on the go geschoren moet worden. Bij dit apparaat ligt de prijs een heel stuk lager dan bij andere apparaten, maar is de functionaliteit ook niet even hoogstaand. De Kemei km-2026 is een geweldig scheerapparaat voor op reis, maar voor thuis raden we toch een apparaat aan met meer mogelijkheden. Hoewel de Kemei km-2026 shaver 2 in 1 zeer efficiënt is voor de man op reis, is het wel beperkt in de mogelijkheden. Daardoor kost deze wel maar € 29,95.

Lees ook:  6 tips als je voor een groot publiek gaat praten

Philips Shaver Series 7000 S7885/55

We zijn weer terug bij de grootmacht uit Eindhoven, Philips. Met de Shaver Series 7000 S7885/55 heeft Philips weer een hoogstaand scheerapparaat op de markt gezet. Met een Skinglide-coating heeft Philips een systeem in huis die de huid goed beschermd tegen mogelijke wonden. Beoordeeld als ‘Beste roterend’ door Trendheads (Trendheads, 2023) zorgt dit scheerapparaat voor een mooie clean shave. Daarnaast is dit apparaat ook voorzien van een Motion Control-sensor, die je leidt naar het optimale scheer pad. Ben jij iemand die houdt van luxe? Haal je Philips Shaver Series 7000 S7885/55 dan hier!

Philips Shaver Series S9000 Prestige SP9820/12

Voor de gene die nóg meer luxe wilt dan de Series 7000, is hier de Prestige editie! Alles wat in het voorgaande kopje beschreven werd, is overtroffen door dit geweldige apparaat. De prijs ligt hierdoor ook hoger, maar dan heb je wel wat. Een combinatie tussen snel scheren, kwaliteit en absolute luxe zorgt er voor dat al je scheerproblemen in het verleden liggen. Nat of droog maakt niet uit, dit apparaat kan het allemaal. Je krijgt er ook nog een luxe etui bij om te zorgen dat je je nieuwe pronkstuk veilig kan vervoeren op reis. Ben jij iemand die enkel het beste van het beste wil? Dan is de Philips Shaver Series S9000 Prestige SP9820/12 wat jij zoekt!

Braun Series 7 70-N1200s

Last but not least: de Braun Series 7 70-N1200s, speciaal gemaakt voor de gevoelige huid! Door het speciale 360 graden systeem komt de beweegbare kop op alle benodigde plekken. Ook heeft dit geweldige apparaat een automatische sensor er in zitten die kijkt hoe dik de baard is die geschoren wordt. Met een batterijduur van 50 minuten kom je ook menig scheerbeurt door. Mocht deze leeg zijn hoef je hem maar vijf minuten op te laden om weer te kunnen scheren, ideaal! De basisversie kan al veel, maar deze kan nog geüpgraded worden naar jouw behoeften via de EasyClick technologie!

Ben je op zoek naar andere reviews, kijk dan hier naar al onze product reviews!

Over Review Pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.