Bedrijfsinformatie
4Wieler
Langegracht 63 2312 NW leiden
Actief sinds: 2003
Expertise
Quattro Solo
Quattro Duo
Quattro Taxi
Quattro Tour
Contactgegevens
info@4wieler.nl
088 444 0000
Review rating

Review 4Wieler

Dit bedrijf bestaat al een flink aantal jaar. Ze staan daarom ook bekend om de uitstekende kwaliteit aan fietsen. Doordat alle fietsen vier banden hebben bieden ze ontzettend veel steun. Hierdoor kan iedereen, ook oudere mensen of mensen met een handicap het hele jaar door genieten op de tour fiets. Dat is namelijk ontzettend gezond voor het lichaam maar ook voor de geest. Het fijne aan 4wieler is dat je niet alleen hoeft de fietsen. Zo kun je met Duo, zoals de naam zegt met twee personen fietsen, en met de Taxi kun je met drie tot maximaal zes mensen genieten. Daarnaast is er ook een éxtra uitvoering, namelijk de Quattro Tour, deze is voor één iemand, maar wel voor langere afstanden. Je kunt er namelijk een hogere snelheid op bereiken, dankzij de elektrische ondersteuning.

Raden wij 4Wieler aan?

Ja, absoluut. 4Wieler is namelijk een bedrijf wat er écht is voor de mensen! Hierbij kijken ze ook naar het persoon dat de fiets gebruikt, iedereen moet namelijk naar de winkel om de fiets volledig op maat te laten maken. Dit alles zit in de prijs inbegrepen!

Bedrijfskwaliteiten

Profesioneel
Klantvriendelijk
Scherpste prijs
Makkelijk bereikbaar
Snelle levering
Ruim assortiment

Kwalitatief gezien dé beste fiets

De 4wieler fietsen zijn ambachtelijk gemaakt, hierdoor zijn er ook geen gigantische aantallen van. Dat is ook de reden dat de prijs op het eerste oog gigantisch lijkt. De prijs is namelijk 3.995,- euro. (Hierboven op komt nog 9% aan btw) Hierbij krijg je vijf jaar garantie, een verzekering, onderhoud én twee jaar terugkoopgarantie. De betaling gaat overigens in twee termijnen. Vooraf betaal je 50% en ná de levering betaal je de overige 50%. Mocht je de fiets als medisch hulpmiddel gebruiken, dan wordt geadviseerd om contact op te nemen bij je belastingconsulent!

Klik hier, voor meer info!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op