Bedrijfsinformatie
Academie voor Mediationopleidingen
Bergerdensestraat 25a 1, 6681 LK Bemmel
Actief sinds: 2016
Expertise
Basis mediationopleiding
Familie mediationopleiding
Kick-start opleiding
Arbeidsmediationopleiding
Dagdeel mediaton training
Assessment training
Contactgegevens
info@amedo.nl
085 2010292
Review rating

Review Academie voor Mediationopleidingen

Mocht je zelfstandig mediator willen worden dan is Academie voor Mediationopleidingen dé locatie voor jou. Hier zul je namelijk voor een korte periode ontzettend intensief gaan werken om ervoor te zorgen dat je een zelfstandige krachtige mediator gaat zijn. Deze opleiding volg je in een unieke leer- en ontwikkelomgeving!

Vooraanstaande positie

Al meerdere jaren hebben ze overigens de vooraanstaande positie van het mediation domein in Nederland. Hierdoor krijgen ze veel vraag en hebben ze dus ook een grote verantwoordelijk. Die verantwoordelijkheid maken ze al jaren waar, blijkt uit de vele reviews die zijn achtergelaten. Al jaren is alles er namelijk opgericht om het zo passievol in te richten voor de mensen die een mediator willen worden. Na deze intensieve training zul je namelijk jezelf nooit meer de vraag hoeven te stellen; wil ik een mediator worden?

Hoe word je een mediator?

Het begint allemaal vanuit je hart. Je werkt namelijk vanuit je eigen stijl, die natuurlijk is aangeboren. Tijdens de opleiding zul je daar ook op verder bouwen, iedereen is namelijk anders en dat maakt het zo mooi. De kleinschaligheid en intensiteit waarmee dat gebeurt, zal zorgen voor een ontzettende energieke, veilige en ongedwongen sfeer waardoor je het beste in jezelf naar boven kunt halen!

Wil je graag meer reviews lezen? Bekijk dan: Bokscoaching

Bedrijfskwaliteiten

Proffesioneel
Gelicenseerd
Voor elk niveau
Gebaseerd op kennis en ervaringen
Jarenlange ervaring
Uitgebreide opleidingen

Het team

Tijdens de verschillende opleidingen zul je kennis gaan maken met het volledige docententeam. En dat zal best druk kunnen worden, het team is namelijk het gehele fundament van de opleiding. Deze zeven docenten zijn ontzettend bevlogen en bedreven, en zijn daarnaast ook zeer professioneel. Zo hebben ze állemaal het MfN-registermediators al meerdere jaren. Dit betekent dat ze al een lange periode het mediationvak doen uitoefenen binnen de MfN en ADR richtlijnen, waarbij natuurlijk de eigen persoonlijke manieren ook naar voren komen. Mocht je na de opleiding geslaagd zijn, dan kan het opstarten als beginnend mediator soms lastig zijn. Hierbij helpen ze je ook! Mocht je vragen hebben kun je áltijd contact met ze opnemen. Nazorg is namelijk erg belangrijk binnen de Academie voor Mediationopleidingen.

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op