Bedrijfsinformatie
Tandheelkundige Kliniek Schiedam
‘s-Gravelandseweg 612, 3119 NA Schiedam
Actief sinds: 2015
Expertise
Algemene tandheelkunde
Mondhygiëne
Chirurgie
Esthetische tandheelkunde
Implantologie
Contactgegevens
info@tk-schiedam.nl
010-426 33 38
Review rating

Review Tandheelkundige Kliniek Schiedam

Ben je op zoek naar een tandarts die de tijd voor je neemt in de omgeving van Schiedam? Dan is Tandheelkundige Kliniek Schiedam de tandarts voor jou! Ze zijn meer dan alleen dé tandarts in Schiedam. Tandheelkundige Kliniek Schiedam biedt verschillende services aan naast reguliere tandheelkunde. Zo verzorgen zij ook mondhygiëne, chirurgie, esthetische tandheelkunde en implantologie. Ze hebben alle experts onder één dak, zo hoef je niet te wisselen van praktijk voor verschillende behandelingen. Bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam nemen ze de tijd voor patiënten en bieden ze extra service aan voor mensen die angst hebben voor de tandarts.

De sterke punten van Tandheelkundige Kliniek Schiedam

  • Nemen de tijd voor de patiënt;
  • Helpen angst voor de tandarts te overwinnen;
  • Alle behandelingen op één vertrouwd adres;
  • Bieden hoogwaardige mondzorg aan.

Is Tandheelkundige Kliniek Schiedam aan te raden?

Tandheelkundige Kliniek Schiedam is absoluut een aanrader op gebied van tandheelkunde. Er is een groot team werkzaam met een uitgebreid expertiseveld. Ze zijn 6 dagen per week geopend waardoor het ook mogelijk om op zaterdag te komen. Hierdoor hoeven mensen met pijnklachten nooit lang te wachten. Tandheelkundige Kliniek Schiedam neemt de tijd voor haar patiënten om ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel richting huis gaat.

Bedrijfskwaliteiten

Nemen de tijd voor patiënten
Alle behandelingen onder één dak
Team met ervaren specialisten

Behandelingen

Bij Tandheelkundige Kliniek Schiedam worden verschillende behandelingen aangeboden naast algemene tandheelkunde. Zo bieden zij ook mondhygiëne waar tandvleesbehandelingen onder vallen aan. Chirurgie met behandelingen met betrekking tot verstandskiezen, wortelpunt operaties en wortelkanaalbehandelingen. Esthetische tandheelkunde met orthodontie, tanden bleken, knonen & bruggen, composiet en facings. Maar ook implantologie waar ze kunstgebitten en tandvervanging aanbieden.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op