Bedrijfsinformatie
Bokscoaching
Dr. Klinkertweg 2-10, 8025 BS Zwolle
Actief sinds: 2018
Expertise
Jongeren coaching
Training leiderschap
Talentontwikkeling
Academy
Leiderschapontwikkeling
Communicatietraining
Contactgegevens
info@bokscoaching.nl
+31 (0)85 06 06 017
Review rating

Review Bokscoaching

Jezelf verrassen, dat doe je op het moment dat je gaat boksen bij Bokscoaching. Je zult namelijk nieuwe dingen leren en ontdekken vanuit een totaal andere beleving dan dat je normaal gesproken gewend bent in het dagelijkse leven. Bokscoaching gelooft namelijk in de kracht van het ervaringsleren, en die uitdaging ontdekken tijdens het bewegen, is het mooiste wat er is. Ze onderscheiden zich van andere bedrijven doordat ze mensen driedimensionaal laten leren. Deze inspirerende ervaring is gekoppeld aan een bepaald model; ervaren - theoretiseren en gedragsverandering. Dit alles kun je leren in een training over leiderschap of een volledige teamontwikkeling maar ook tijdens een één op één met een coach.

De coaching

Als je op zoekt bent naar een persoonlijke ontwikkeling, maar je merkt dat er verschillende blokkades zijn die je tegen houden, dan kan het lastig zijn om toch te blijven groeien. Bokscoaching biedt hierom een volledige persoonlijke coaching aan op maat. Hierbij is het ontzettend dynamisch en het heeft gegarandeerd impact op je. Hierbij gebruiken ze de leerinterventie, die bekend is binnen de vechtsport. De volgende methodes komen hierbij naar boven: opstellingen, psychomotorische therapie, NLP en transactionele analyse. Overigens zijn er ook nog verschillende soorten coaching, namelijk mental coaching, jongerencoaching en de ondernemerscoaching.

5 belangrijke coaching tips

  • Kies op basis van vertrouwen - Kies zowel de coach als de methode uit waarin je het meeste vertrouwen hebt.
  • Ga voor een match - Wees eerlijk tegen jezelf. Op het moment dat er geen match is tussen jou en de coach, dan zal het traject niet verlopen zoals het moet.
  • Een helder doel - Wat hoop je te bereiken met het coachingstraject?
  • Wees kritisch - Coaching is geen beschermd beroep, iedereen kan zich voor doen alsof. Houd dat in je achterhoofd bij het uitkiezen. Volg je gevoel en wees kritisch.
  • Gebruik je talent - Zoek een coach die je talenten gebruikt en niet alleen ingaat op de gebreken. Hierdoor zul je sneller en beter je resultaat kunnen behalen.

Bedrijfskwaliteiten

Professioneel
Jarenlange ervaring
Volledig traject
Uitgebreide academy
Door heel Nederland
Voor elk niveau

De bokscoaching academy

Bokscoaching leert je het boksen als een agogisch middel. Het zal je namelijk helpen om de vechtsport verantwoord aan te bieden als een middel voor gedragsverandering. Dit doen ze met trainers, coaches, sportdocenten, psychologen, therapeuten en jeugdwerkers. Veel mensen zoals zorgprofessionals willen dit graag gebruiken, alleen vinden ze het lastig om ermee te starten. Een dagje trainen bij Bokscoaching zal daarom werken als een eye-opener. Je komt mede door de mooie mix van theorie en de praktijk erachter hoe alles werkt!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op