Bedrijfsinformatie
ATwerkvandaag
Boschstraat 45, 6211 AT Maastricht
Actief sinds:
Expertise
Werving & selectie
Uitzenden
Payroll
Concultancy
Marketing uitbesteden
Contactgegevens
info@atwerkvandaag.nl
+31 43 20 41 068
Review rating

Review ATwerkvandaag

Atwerkvandaag is een uitzendbureau dat gevestigd is in Maastricht. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van flexibele arbeidskrachten voor diverse sectoren, zoals de bouw, logistiek, productie en horeca.

ATwerkvandaag

Bij Atwerkvandaag staan flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Ze begrijpen dat werkgevers behoefte hebben aan betrouwbare en gemotiveerde arbeidskrachten die snel kunnen inspringen bij drukte of veranderingen in de vraag naar arbeid. Daarom werken ze alleen met ervaren en gekwalificeerde uitzendkrachten die zorgvuldig zijn geselecteerd en gescreend.

Daarnaast hecht Atwerkvandaag veel waarde aan de ontwikkeling en groei van hun uitzendkrachten. Ze bieden hen regelmatig trainingen en opleidingen aan, zodat ze hun vaardigheden en kennis kunnen verbeteren en zich verder kunnen ontwikkelen in hun carrière.

Atwerkvandaag is ook actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn zich bewust van hun impact op het milieu en de samenleving en streven ernaar om deze impact zo positief mogelijk te maken. Zo werkt dit uitzendbureau Maastricht bijvoorbeeld met elektrische auto's en maken ze gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen.

Daarnaast biedt ATwerkvandaag andere diensten zoals uitzenden van werknemers, juridisch verantwoordelijkheid opnemen via payroll, consultancy door management improvement en het uitlenen van marketing. Plus nog veel meer. Neem eens een kijkje op de website voor alle informatie.

Als u op zoek bent naar flexibele arbeidskrachten voor uw bedrijf, dan kunt u bij Atwerkvandaag terecht voor een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening. Ze staan klaar om met u samen te werken en uw bedrijf te ondersteunen met hun expertise en ervaring in de uitzendbranche.

Bedrijfskwaliteiten

Aanbod op maat
Groot partner netwerk met veel keuze
Persoonlijke aanpak
Helpt zoeken naar de juiste match
Efficiënte, flexibele en bovenal veilige werk omgevingen

Werving en selectieproces

Ons doel is om snel de beste kandidaat te vinden voor jouw vacature en we begeleiden het proces van begin tot eind. We leren jouw bedrijfscultuur en functieprofiel kennen om zo een realistische vacature op te stellen en deze in ons netwerk uit te zetten. We selecteren geschikte kandidaten op basis van harde en zachte criteria en nodigen hen uit voor een kennismaking en eventuele tests.

Vervolgens maken we een selectie op basis van een perfecte match met jouw bedrijf en stellen we de overgebleven kandidaten aan je voor. We geven advies over contract en bieden begeleiding en evaluatie gedurende de eerste weken van de werkperiode van de kandidaat.

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op