Bedrijfsinformatie
Omgevingsdienst Nederland
Parallelweg 56, 6221 BD Maastricht
Actief sinds:
Expertise
Adviezen binnen het fysieke domein
Contactgegevens
043 604 9005
Review rating

Review Omgevingsdienst Nederland

Omgevingsdienst Nederland richt zich op het adviseren van haar opdrachtgevers binnen de vakgebieden bouw, milieu, ruimtelijke ontwikkeling, energie en duurzaamheid. Ze bieden verder trainingen, opleidingen en coaching aan opdrachtgevers en eigen medewerkers die bijdragen aan ieders persoonlijke ontwikkeling. De missie van Omgevingsdienst Nederland luidt: "Met trots dragen we bij aan het verbeteren en verduurzamen van onze leefomgeving middels een unieke combinatie van uitbestedingen, advies en opleidingen. We dragen op deze manier bij aan de doelen van onze klanten, als ook aan de (ontwikkel) doelen van onze medewerkers. Dagelijks halen we zo het beste uit onszelf en elkaar naar boven."

De sterke punten van Omgevingsdienst Nederland

  • Goed werkgeverschap
  • Opdrachtgever staat centraal
  • Altijd op zoek naar de grens
  • De allerbeste adviseurs

Is Omgevingsdienst Nederland aan te raden?

Omgevingsdienst Nederland is zeker aan te raden voor iedere gemeente of bedrijf op zoek naar de beste adviseurs. Het hoofdkantoor van Omgevingsdienst Nederland bevindt zich in Maastricht, maar ze hebben ook vestigingen in Eindhoven, Arnhem en Rotterdam. Door deze verdeling over het land is er een vestiging bij iedere provincie in de buurt en zijn ze dus erg toegankelijk. Verder zijn ze goed bereikbaar op verschillende telefoonnummers. Deze informatie is verder ook te vinden op hun website.

Meer reviews van dienstverleners bekijken? Lees dan hier de review van Duravert.

Bedrijfskwaliteiten

Échte specialisten
Groot team aan adviseurs
Ervaring met veel verschillende opdrachtgevers
Actief in veel verschillende branches

Werkzaamheden van Omgevingsdienst Nederland

Omgevingsdienst Nederland houdt zich bezig met een heel scala aan diensten. Ze zijn op het gebied van advies actief binnen de vakgebieden milieu, ruimtelijke ontwikkeling, energie en duurzaamheid. Verder bieden ze ook nog opleidingen, trainingen en coaching aan, speciaal voor hun eigen medewerkers en opdrachtgevers. Zo leveren ze niet alleen goed advies, maar staan ze ook klaar om iedereen nieuwe informatie te leren. Ze zoeken graag de grens op tijdens hun opleidingen en gaan waar mogelijk graag eroverheen. Zo verleggen ze de grens en leggen ze de lat steeds hoger. Dit alles gedreven vanuit hun expertise én passie voor de fysieke leefomgeving.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op