Bedrijfsinformatie
Bruidsmode Outlet
Buitensingel 80 - 3920 Lommel
Actief sinds: 1997
Expertise
A-lijn trouwjurken
Boho bruidsjurken
Zeemeermin trouwjurken
Blush bruidsjurken
Prinsessen trouwjurken
Rechte trouwjurken
Topsuits herenmode
Contactgegevens
info@bruidsmodeoutlet.be
0032 (0) 11 - 28 30 65
Review rating

Review Bruidsmode Outlet

Bruid 

Hier kun je terecht voor de goedkoopste A-kwaliteit bruidsjurken. Ondanks 'outlet' in de naam zijn álle bruidsjurken nieuw. Dankzij de 500 m² winkel is de kans op slagen gigantisch groot. Bij Bruidsmode Outlet slaagt 95% van de klanten. Doordat je een afspraak moet maken bij Bruidsmode Outlet kun je altijd met een volledig persoonlijke aandacht van de werknemers op zoek gaan naar de mooiste trouwjurken. Ook zijn er meer dan genoeg jurken in de grotere maten.

Bruidegom

Ook voor de heren is er een ruim assortiment. Daarvoor kun je langsgaan bij de A-locatie in Lommel. Hier heb je keuzen uit de mooiste smokings, stijlvolle pakken en trouwkostuums. Verder hebben ze ook handgemaakte Italiaanse designer schoenen en de beste dassen.

Is Bruidsmode Outlet aan te raden?

Ja, door het ruime assortiment aan trouwjurken is de kans op slagen gigantisch. Doordat je moet reserveren is het rustig in de winkel, hierdoor krijg je de volledige aandacht van de werknemers om de mooiste trouwjurken te kiezen, hierbij kijken ze niet naar de prijs, maar naar echt het mooiste bij je staat!

Bedrijfskwaliteiten

Zeer klantvriendelijk
Persoonlijke aandacht
Op afspraak
Snel geholpen
Goedkoopste prijs
Eerlijk

Gratis bruidssneakers

Bij aankoop van je prachtige trouwjurk (minimaal 700 euro) krijg je er gratis bruidssneakers bij ter waarde van 160 euro! Let wel op, deze actie eindigt op het einde van de maand september. Maak dus snel je afspraak!

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op