Bedrijfsinformatie
Externe vervoersmanager
Actief sinds:
Expertise
Externe vervoersmanager
NIWO aanvraag
Contactgegevens
info@externevervoersmanager.nl
06-33613067
Review rating

Review Externe vervoersmanager

Externe Vervoersmanager werkt aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen van uw bedrijf. Het netwerk van deze organisatie bestaat uit betrouwbare vervoersmanagers, die elkaar ondersteunen waar dat nodig is. Uw bedrijf staat er dus nooit alleen voor als u gebruik maakt van de diensten van Externe Vervoermanager.

Het bedrijf focust zich op het minimaliseren van de kosten en het maximaliseren van efficiëntie. Ze hebben een uitgebreide ervaring in het managen van transport en het verbeteren van de processen die daar bij komen kijken. Dit leidt tot lagere kosten en betere service voor de klanten.

Wat is een externe vervoersmanager?

Een externe vervoersmanager kan werken voor een vervoer- of logistiekbedrijf, of als consultant voor verschillende bedrijven. Hij geeft leiding aan alle vervoersactiviteiten binnen een organisatie. De vervoersmanager is dus verantwoordelijk voor het organiseren, behouden en beheren van vervoersactiviteiten. Vaak wordt er samengewerkt met interne afdelingen om ervoor te zorgen dat goederen op tijd en binnen budget worden afgeleverd. 

Beoordeling

Op de website van Externe Vervoersmanager zijn verschillende reviews te vinden van tevreden klanten. Het bedrijf wordt door deze klanten gemiddeld beoordeeld met 5/5 sterren. De klanten benoemen vooral de goede communicatie, en ze zeggen tevreden te zijn over de dienst die het bedrijf geleverd heeft.

Bent u op zoek naar andere reviews van dienstverleners? Kijk dan eens naar de review van Energielabel Mertens!

Bedrijfskwaliteiten

Snelle service
Betrouwbaar netwerk
NIWO vakbekwaamheid
Unieke werkwijze
Heldere communicatie

Taken van een vervoersmanager

De taken van een vervoersmanager kunnen variëren, maar meestal omvatten deze dingen zoals:

• Het plannen van vervoer
• Het beheren van het onderhoud van vervoersmiddelen
• Het regelen van vervoersdocumenten
• Het controleren van verzekeringen
• Het beheren van kosten
• Het toewijzen van ladingen of diensten aan bestuurders en voertuigen
• Controle veiligheidsprocedures

 

Bekijk hier de website!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op