Bedrijfsinformatie
JenSEO review
Rubinsteinplein 29 3261 SN, Oud-Beijerland
Actief sinds: 2018
Expertise
SEO
Contactgegevens
jens@jenseo.nl
06-33863205.
Review rating

Review JenSEO review

Jens Verver, actief vanuit Oud-Beijerland, is een zeer bekwame Freelance SEO Specialist die ook vanuit bureauzijde voor een verscheidenheid aan indrukwekkende klanten werkt.

Zijn reis in de online marketingwereld begon in 2018 bij een vooraanstaand online marketing bureau. Hier heeft Jens in een indrukwekkend tempo alle ins en outs van SEO eigen gemaakt, waarbij hij ervaring heeft opgedaan met zowel lokale, nationale als internationale klanten. Sinds 2022 heeft Jens zijn expertise uitgebreid naar freelance werk, waarbij hij ondernemers op diverse SEO-gebieden ondersteunt. Het is duidelijk merkbaar dat veel ondernemers wel bekend zijn met zoekmachineoptimalisatie, maar vaak ontbreekt het aan kennis om dit effectief in te zetten. Hier biedt Jens uitkomst.

Wat opvalt aan de samenwerking met Jens is zijn vermogen om SEO in Jip-en-Janneketaal uit te leggen, zijn proactieve meedenken en de algehele prettige samenwerkingservaring die hij biedt. Klanten ervaren zijn aanpak als zeer waardevol voor hun online groei. Voor wie op zoek is naar een gedegen SEO-strategie om online te floreren, is een kennismakingsgesprek met Jens zeker aan te raden!

Beoordeling JenSEO

JenSEO krijgt de meeste beoordelingen via Google. Op Google heeft Jens nu al meer dan 7 reviews gekregen met een gemiddelde beoordeling van 5/5 sterren.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijk advies
  • Gaan voor kwaliteit
  • Ruim aanbod aan services
  • Gefocust op resultaat
  • Luisteren naar de wensen van de klant

Meest gewaardeerde beoordeling

JenSEO heeft ons enorm goed geholpen met een aantal SEO vraagstukken. Tijdens de projecten heeft hij ons van A tot Z geholpen met o.a. optimalisaties en uitgebreide analyses over onze website.

Jens is een absolute aanrader voor iedereen die zich wil begeven in de wereld van SEO

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijk advies
Deskundigheid
Specialist
Jarenlange ervaring

De diensten van JenSEO

JenSEO, onder leiding van Jens Verver uit Oud-Beijerland, is een prominent initiatief gespecialiseerd in SEO-diensten. Jens, een toegewijde Freelance SEO Specialist, heeft een diepe passie voor het optimaliseren van websites, waardoor bedrijven een hogere rang in zoekmachines kunnen behalen. Met een reeks diensten variërend van on-page optimalisatie tot diepgaande analyses, helpt JenSEO ondernemingen om hun digitale voetafdruk te verbeteren en zo hun doelgroep effectiever te bereiken.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op