Bedrijfsinformatie
Neurensics
Nieuwe Achtergracht 129-B, Amsterdam
Actief sinds: 2010
Expertise
Neuro AD testing
Merk onderzoeken
Neuropricing
B2B
Contactgegevens
contact@neurensics.com
+31 (0)20 2200167
Review rating

Review Neurensics

Neurensics is een vooruitstrevende onderneming die zich specialiseert in neuromarketing en het gedrag van consumenten. Dit innovatieve bedrijf benut de meest recente wetenschappelijke bevindingen en geavanceerde technologieën om diepgaande inzichten te verschaffen in wat consumenten beweegt. Hun uitgebreide aanbod omvat neurowetenschappelijk onderzoek, gedetailleerde consumentenanalyses en op maat gemaakte marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij de behoeften van klanten.

De diensten zoals neurowetenschappelijk onderzoek, consumentenanalyse, en een prijs onderzoek die Neurensics levert zijn ontworpen om krachtige marketingcampagnes te ontwikkelen die niet alleen het merk versterken, maar ook de loyaliteit van klanten bevorderen. Ze zijn er trots op samen te werken met enkele van de meest vooraanstaande merken wereldwijd en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.

Beoordeling van Neurensics

Sinds de oprichting in 2010 streeft Neurensics onophoudelijk naar perfectie, met als doel iedere klant het hoogst haalbare resultaat te bieden. Het toegewijde team van Neurensics gaat door totdat de klant volledige tevredenheid bereikt heeft, wat gereflecteerd wordt in een indrukwekkende Google-recensie score van 4.8 uit 5.0.

Het team

Bij Neurensics is men ervan overtuigd dat inzicht in het consumentenbrein essentieel is voor het verhogen van het rendement op marketinginspanningen. Hun expertise is niet beperkt tot de bewuste effecten van marketing; ze verdiepen zich ook in de onbewuste, zowel rationele als emotionele reacties van het brein. Neurensics zet hierbij niet alleen traditionele onderzoeksmethoden in, maar maakt ook gebruik van geavanceerde neurotechnologieën zoals fMRI en EEG om de volledige impact van marketing op het brein te ontrafelen.

Bedrijfskwaliteiten

Persoonlijk advies
Marketing hulp
Specialisten
Snelle hulp

Extra diensten van Neurensics

Naast online marketing diensten kan het team van Neurensics ook marketing analyses maken en zo jouw beeld over je bedrijf of onderneming verbeteren.

Optimaliseer campagnes, prijzen en producten, versterk je merk en verhoog de (website) conversie met onze neuro-adviezen. Met 1.800+ neurostudies naar consumentengedrag en de kennis van onze gedragswetenschappers, helpen wij je met jouw vraag en ontvang je een advies op maat.

Bekijk de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op