Bedrijfsinformatie
MAK Verhuizingen
Nieuwstadterweg 10, 6136 KN Sittard
Actief sinds: 2022
Expertise
Particuliere verhuizingen
Zakelijke verhuizingen
Transport
Opslag
Contactgegevens
info@makverhuizingen.nl
+31 46 785 97 33
Review rating

Review MAK Verhuizingen

Bij Mak Verhuizingen kunt u heel gemakkelijk verhuizen. Ze klaren namelijk iedere klus met gemak. Bij Mak Verhuizingen weten ze heel goed dat verhuizingen veel stress met zich meebrengen. Deze stress willen ze u het liefste besparen door alle taken heel zorgzaam en met veel aandacht op zich te nemen. Dit doen ze voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Mak verhuizingen staat voor iedereen klaar en gaat geen uitdaging uit de weg! Zoekt u een verhuisbedrijf in Limburg? Neem dan contact op met Mak Verhuizingen.

De sterke punten van MAK Verhuizingen

  • Veel diensten
  • Advies op maat
  • Tevreden klanten

De Diensten van MAK Verhuizingen:

Verhuizen

MAK Verhuizingen ontzorgt u complete verhuizing. Gaat het nu om een klein appartement, een groot huis of een midden woning. Dit maakt voor MAK Verhuizingen niks uit,

Zakelijke verhuizingen

Daarnaast doet MAK Verhuizingen ook aan zakelijke verhuizingen.  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die verantwoordelijk omgaat met de bedrijfsspullen en privacy, Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres.

Opslag

Het komt regelmatig voor dat u nog niet per direct in uw nieuwe woning kunt. Maar wat doet u met de spullen? Voor dit soort gevallen biedt MAK Verhuizingen een betrouwbare opslagplaats aan voor uw gehele inboedel.

Transport

Ook regelen ze bij MAK Verhuizingen ook alle zaken rondom transport. Is het te zwaar om spullen te verplaatsen of heeft u hier geen zin in? Dan zijn zij er om al uw goederen zorgvuldig te transporteren.

Losse services

Bij MAK Verhuizingen gaan ze erg secuur te werk. Ze zijn fanatieke verhuizers die uw verhuizing zo goed mogelijk willen laten verlopen. Heeft u nog vragen over losse services? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfskwaliteiten

Groot aanbod
Hoge kwaliteit
Veel tevreden klanten
Duidelijke uitleg over de montage

MAK Verhuizingen

Het verhuisbedrijf nabij Maastricht biedt voor iedereen een verhuizing op maat aan. Wilt u verhuizen naar Maastricht of gaat u weg uit Maastricht? Voor beide gevallen kunt u terecht bij MAK Verhuizingen. Bij ons krijgt u echt een verhuizing op maat. Van tevoren bespreken we alle belangrijke gegevens zoals het huidige adres, het nieuwe adres en de datum. Als we alles over u en uw woningen weten, kunnen we u precies vertellen wat u nodig heeft.

Neem contact op

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op