Bedrijfsinformatie
MijnUrgentie
Aelbrechtskolk 45B, 3025HB Rotterdam
Actief sinds: 2021
Expertise
Urgentieverklaringen
Contactgegevens
info@mijnurgentie.nl
085-8000641
Review rating

Review MijnUrgentie

MijnUrgentie treedt op als sociaal werker om ervoor te zorgen dat er iemand met specialistische kennis en ervaring kijkt naar het proces waarbij iemand een urgentie aanvraag doet. Wat is een urgentieverklaring? Dit is een verklaring, die ervoor zorgt dat mensen voorrang krijgt op bepaalde dingen zoals bijvoorbeeld een sociale huurwoning. Deze verklaringen kunnen uitgeschreven worden op het moment dat mensen noodgedwongen hun huis moeten verlaten met kinderen, maar ook als ze gesommeerd worden te verlaten of doordat ze wegens hun beroep moeten verhuizen, denk hierbij aan de zorg, politie of het onderwijs.

De werkwijze

In de Nederlandse wetgeving staat, dat er voor bepaalde situaties een voorrang te verkrijgen is op een sociale huurwoning. De verdeling hiervan ligt volledig in handen van de gemeente. MijnUrgentie is hierin gespecialiseerd. Zij weten precies via welke manier, en met welke redenen vanuit de Huisvestegingswet, ze moeten aankloppen bij de gemeentes. Hierdoor wordt er binnen een veel kortere termijn een oplossing gevonden. Dit alles begint bij het invullen van een formulier, vanuit hier kan MijnUrgentie met de urgentie aanvragen aan de slag gaan. Doordat de persoon allemaal bewijsstukken heeft aangeleverd, kunnen de juristen alles voorleggen aan de toetsingscommissie. Zij nemen binnen enkele weken dan een beslissing over die aanvraag.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Dit bedrijf levert binnen korte tijd precies datgene wat je nodig hebt. Ze stellen de juiste vragen (die eenvoudig te beantwoorden zijn) zodat ze de relevante verklaring kunnen toesturen naar diegene die jij aangeeft." - Charlotte

Bedrijfskwaliteiten

Specialistische kennis en ervaring
Betrokken en betrouwbaar
Jarenlange ervaring
Probleemoplossend
Binnen één dag reactie

Procedure na afwijzing

Op het moment, dat de voorrangsverklaring die is ingediend bij de gemeente of woningbouwvereniging, is afgewezen door de toetsingscommissie. Dan zal MijnUrgentie daartegen een procedure starten. Hierbij lezen zij zich in, in de motivering van de commissie, waarna ze een strategie opzetten om de urgentie toch te krijgen. Zo kunnen ze ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen, die zich specifiek heeft gespecialiseerd op dat gebied waarop de verklaring is afgewezen. Hierin zal MijnUrgentie ten alle tijden betrokken blijven bij de situatie.

Klik hier voor meer informatie!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op