Bedrijfsinformatie
Pro Deo Advocaten
Plesmanweg 9, 7602 PD Almelo
Actief sinds:
Expertise
Vreemdelingenrecht
Jeugdrecht
Arbeidsrecht
Huurrecht
Strafrecht
Contactgegevens
088 1810 380
Review rating

Review Pro Deo Advocaten

Pro Deo Advocaten bestaat uit een sterk netwerk van advocaten, die cliënten bijstaan op basis van toevoeging. Dat wil zeggen dat de advocaat wordt gesubsidieerd door rechtsbijstand. Deze advocaten, die vaak geheel gratis zijn, worden ook wel een Pro Deo advocaten genoemd.

Iedereen in Nederland heeft recht op een advocaat. Toch zijn er een hoop mensen in Nederland die de kosten van een advocaat niet kunnen betalen. Kun jij de kosten van een advocaat niet betalen, dan kun je gebruik maken van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit zijn de zogeheten Pro Deo advocaten. Hierbij betaalt de overheid een deel (of alle) kosten van de advocaat. Als jij een juridisch probleem hebt, dan is het verstandig om professionele bijstand te zoeken van een goede advocaat.

Is ProDeoAdvocaten.com aan te raden?

Als je een rechtszaak wil beginnen of voor de rechter moet verschijnen, dan heb je een goede advocaat nodig. Mocht jij de kosten niet kunnen betalen, dan is de Pro Deo Advocaat iets voor jou! Bij ProDeoAdvocaten.com zijn vele mensen bijgestaan door een Pro Deo Advocaat. Voor de Pro Deo Advocaat moet je in sommige gevallen nog wel een eigen bijdrage betalen. Hoe hoog deze bijdrage is hangt af van het verzamelinkomen en het type zaak. Het kan zijn dat je helemaal geen kosten hoeft te betalen voor de advocaat. Je hebt dus je eigen gratis advocaat!

Voor bepaalde gerechtelijke procedures staat in de wet dat een advocaat verplicht is. Bij alle civielrechtelijke procedures en familierechtelijke procedures is een advocaat verplicht, met uitzondering van zaken die voor de kantonrechter komen. Daarnaast is voor enkele specifieke zaken een advocaat nodig, zoals bij het aanvragen van een faillissement of een surseance. Voor deze zaken is het dus belangrijk dat je een Pro deo advocaat is handen neemt. Deze zal jou op een goede manier bijstaan.

Bedrijfskwaliteiten

Goedkoop
Professioneel
Jarenlange ervaring
Betrouwbaar

Bijdrage Pro Deo Advocaat

Voor een Pro deo advocaat betaal je vaak nog een eigen bijdrage. De advocaat is dus niet geheel gratis. Je betaalt dan nog een eigen bijdrage. Hoeveel de eigen bijdrage bedraagt, hangt af van het verzamelinkomen en het type zaak. In sommige gevallen is het mogelijk dat je korting ontvangt op de eigen bijdrage of de advocaat zelf gratis is.

In 2023 geldt een minimale eigen bijdrage van € 218,-. Dit minimum bedrag geldt voor alleenstaanden met een inkomen tot en met € 21.300,- en € 29.000,- voor gehuwden of samenwonenden. De eigen bijdrage kan oplopen tot een bedrag van maximaal € 918,- bij een inkomen tot en met € 30.000,- of respectievelijk € 42.400,-. Kom je boven deze inkomensgrens, dan heb je ook geen recht meer op deze vergoeding. Mocht je verder benieuwd zijn naar reviews? Lees dan ook eens de Frisia Financieringen review.

Bezoek de website

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op