Bedrijfsinformatie
Boutique Gym
Athoslaan 50, 6213 CD Maastricht
Actief sinds:
Expertise
Personal training
Groepslessen
Unieke trainingen
Contactgegevens
info@boutiquegym.nl
0433272566
Review rating

Review Boutique Gym

Boutique Gym is een sportschool in Maastricht die door middel van exclusieve groepslessen in een luxe setting jouw lichaam tot het uiterste zal pushen. Met een gevarieerd aanbod zoals HITBOX, Booty, Full Body, Core & Stretch, yoga, bokstraining geven ze je een unieke sportervaring. Elke les is anders en biedt je lichaam telkens weer nieuwe trainingsprikkels. Je zult al snel positieve veranderingen in je fitheid ervaren. Ook als beginner ben je van harte welkom bij deze sportschool.

Naast groepslessen biedt Boutique Gym ook personal training aan. Ze hebben professionele en deskundige trainers die gemotiveerd zijn om jouw tot het uiterste te pushen. Op het moment dat je kiest voor een personal trainer zul je in groepjes van maximaal 4 personen een workout volgen.

Breed aanbod

Het aanbod aan groepslessen en persoonlijke lessen is heel erg divers en voor iedereen geschikt. Wil jij snel heel erg fit worden, dan heeft Boutique Gym verschillende programma’s die jouw helemaal zullen afmatten. Denk hierbij aan full body, strength, boxen, bootcamp en nog veel meer. Daarentegen hebben ze ook een groot aanbod aan ontspannende groepslessen. Dit zijn lessen zoals yoga, pilates, meditatie en nog meer. Als beginner kun je ook gewoon aan elke les meedoen. De trainers houden met iedereen rekening en zorgen ervoor dat je als beginner ook door de work out heen komt.

Heel fijn sportcomplex

Boutique Gym heeft een hele fijne locatie in Maastricht dat heel makkelijk te bereiken is met de auto. Daarnaast beschikken ze ook nog eens over een eigen parkeerplaats zodat je niet extra parkeerkosten hoeft te betalen. Verder heeft Boutique Gym luxe kleedkamer waar je kunt douchen. Hier ligt shampoo, douchegel, haardrogers en handdoeken klaar zodat je dit zelf niet hoeft mee te nemen. Bekijk nu de site van Boutique Gym als jij al jouw fitnessdoelen wilt bereiken!

Bedrijfskwaliteiten

Professionele trainers
Diverse lessen
Luxe sportcomplex
Voor iedereen geschikt
Gratis parkeerplaatsen
Voedingsadvies

Word nu fit bij Boutique Gym

Wacht niet lang en ga nu aan de slag bij Boutique Gym! Neem contact met hen op en je kunt één gratis proefles volgen. Als dit bevalt, kun je meteen doorgaan en kiezen of je een personal trainer wilt of groepslessen wilt volgen. Deze unieke sportschool zal jouw lichaam elke keer op een nieuwe manier testen, en ervoor zorgen dat je topfit wordt!

Klik hier voor meer informatie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op