Bedrijfsinformatie
Sexjoy
Euterpelaan 58, 6411 BJ Heerlen
Actief sinds: 2022
Expertise
Erotische producten
Contactgegevens
info@sexyjoy.nl
+31642303827
Review rating

Review Sexjoy

Het aanschaffen van erotische producten is voor veel mensen een lastige stap om te maken, Sexjoy heeft hiervoor een uitweg gevonden. Zo is onder andere alles geheim en discreet. Bij de bezorging en betaling is niet zichtbaar waar het gekocht is, maar ook bijvoorbeeld de klantenservice is anoniem. Verder heeft Sexjoy een ontzettend uitgebreid assortiment, hierbij hebben ze het onderverdeeld in de volgende categorieën: 'voor haar, voor hem, voor koppels, lingerie & kleding, bdsm, drogist, sale en advies en inspiratie.' Alle producten zijn van een zeer hoge kwaliteit. Zoals eerder benoemd verkoopt Sexjoy niet alleen erotische producten, in hun assortiment staan ook allemaal lotions, gels, reinigers maar je kunt ook een piemel kussen bestellen. Dit zodat de gehele ervaring perfect verloopt. Bij Sexjoy werken gespecialiseerde mensen, daarom kan de klantenservice gebruikt worden voor alle mogelijke vragen. Dit is ook wat veel klanten zo waarderen aan Sexjoy.

Meest gewaardeerde beoordeling

'Ik was aanvankelijk nogal onzeker over welk artikel het beste bij mij zou passen. Met ruime keuze voel ik me snel overweldigd. Gelukkig nam ik contact op met Sexyjoy, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm onder de indruk ben van de service. Het team nam de tijd om naar mijn wensen en twijfels te luisteren en voorzag mij van een gedetailleerde informatie en persoonlijk advies. Dankzij hun hulp heb ik een keuze kunnen maken waar ik volledig achter sta en waar ik ontzettend tevreden mee ben. Echt top service van Sexyjoy - ze hebben een klant voor het leven gewonnen!' - Johan

Bedrijfskwaliteiten

Discrete betaling + bezorging
Ruim assortiment
Hoge kwaliteit producten
100 dagen geld terug garantie
Laagste prijs garantie
Snelle levering

Het drogisterij assortiment

Zoals bovenstaand kort benoemd; Sexjoy heeft een zeer uitgebreid drogisterij assortiment. Hierin verkopen ze onder andere glijmiddel met smaak, denk aan cola, chocolade, wild passion fruit. Maar ook allemaal lustopwekkers, toycleaners en verzorgingsproducten zoals body lotion, scheercrème, shampoo en dental dams. Ook bij al deze producten staat de kwaliteit hoog in het vaandel.

Klik hier voor meer producten!

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op