Zo kies je een streamingdienst voor het hele gezin

22 februari 2024
streamingdienst

Niets is lekkerder dan op een vrijdagavond met het hele gezin lekker tv kijken via een goede streamingdienst zoals Canal+. Wil jij je niet scheel betalen aan tien verschillende streamingdiensten en het gewoon houden bij één dienst die leuk is voor het hele gezin? Zo kies jij de ideale streamingdienst die voor iedereen wat wils biedt.

Wat kun je kijken?

Wat zijn de dingen waar jullie als gezin vaak op terugvallen? Zijn jullie gek op docu’s, fantasy of juist reality tv? Willen jullie ook de mogelijkheid hebben om live tv te kijken? Iedere streamingdienst heeft een beetje zijn eigen signatuur en zijn eigen type aanbod. Check daarom eerst goed wat er aangeboden wordt voor je een abonnement afsluit. Je wilt niet nog duizend andere diensten moeten afsluiten, dus hoe breder het aanbod hoe beter.

Kindvriendelijk?
Als je jonge kinderen hebt is het ook fijn als de dienst voldoende leuke programma’s aanbiedt voor kinderen in de leeftijdscategorie van jouw kinderen. Check daarnaast of de dienst ook een beschermde omgeving biedt voor kinderen, zodat ze niet ineens per ongeluk naar een slasher zitten te kijken.

Waarop kun je kijken?

Heeft de dienst die jij voor ogen hebt een fijne app die makkelijk te bedienen is en niet de hele tijd vastloopt? Het is fijn als je niet alleen via de website op je computer, maar ook op de smart-tv, je tablet en eventueel ook je telefoon kunt kijken. Ook is het prettig als de app een downloadfunctie heeft, zodat je ook kunt kijken wanneer je even geen verbinding met internet hebt.

Kun je tegelijk kijken?
Zeker als je kinderen wat ouder worden, gebeurt het regelmatig dat ze er niet voor kiezen om met jullie mee te kijken, maar lekker op de eigen kamer hun favoriete serie aanzetten. Is het met jouw dienst mogelijk om tegelijk te kijken? Meestal is dit enigszins gelimiteerd om te voorkomen dat te veel mensen van hetzelfde abonnement kunnen profiteren. Het is dus een goed idee om de voorwaarden wat betreft het delen van je abonnement goed door te lezen.

Lees hier ook hoe je de beste meubels kunt uitkiezen.

Lees ook:  Duurzame methoden voor een gezonde tuin: overzicht

Over Review Pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.