Bedrijfsinformatie
Snortboard
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Actief sinds:
Expertise
Snortboards
Contactgegevens
info@tfsglobaltrading.com
+31 (0) 625307068
Review rating

Review Snortboard

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je poeder te gebruiken zonder verspilling? De gebruikelijke methoden zoals een mobiele telefoon of een willekeurige tafel kunnen vaak leiden tot verlies van je kostbare poeder. Dat is waar het Snortboard te hulp schiet, waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je volgende feest, avond uit of festival. Het Snortboard kenmerkt zich niet alleen door zijn hygiënische gebruik, dankzij de inbegrepen gekleurde snuifbuisjes, waardoor elke gebruiker zijn persoonlijke buisje heeft, maar het is ook eenvoudig te reinigen na gebruik.

Maar wat is het Snortboard precies?

Het is een speciaal ontworpen bord waarop je je poeder kunt afmeten en inhaleren met de meegeleverde hulpmiddelen. De unieke groeven in het bord bieden je de mogelijkheid tot verschillende doseringen: van kleine puntjes tot normale en grote lijnen. Hierdoor gaat er geen poeder verloren en voorkom je het inhaleren van ongewenste stoffen. Het Snortboard komt in vier verschillende uitvoeringen, elk met hun eigen grootte, gewicht, materiaal en functionaliteiten, waardoor er altijd wel een perfecte match voor jou tussen zit. Kortom, het Snortboard wordt ongetwijfeld de blikvanger op elk evenement.

Meest gewaardeerde beoordeling

"Uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs voor hetgeen je ontvangt. Het is een fantastisch product, hoewel de groeven wat aan de diepe kant zijn, waardoor er vaak restjes achterblijven. Het zou praktischer zijn als de groeven direct in het metalen oppervlak van het bord waren aangebracht en iets minder diep zouden zijn." - Tevreden klant

Bedrijfskwaliteiten

Hygiënisch
Handig mee te nemen
Verspil geen poeder
Makkelijk schoon te maken
Verschillende groottes en maten
Bijgeleverde lijntjeskaart en snuifbuisjes
Groeven in het bord voor verschillende doseringen

Snortboard kopen

Snortboard heeft 4 verschillende soorten in hun assortiment: van klein tot groot. Het Snortboard wordt hét middelpunt van ieder feestje!

  • Snortboard - Pocket Edition €19,95 EUR
  • Snortboard - Family & Friends €54,95 EUR
  • Snortboard - Hotplate €49,95 EUR
  • Snortboard - Woods €44,95 EUR
Bekijk de collectie

Over Review pagina

Review-pagina.nl is een website gemaakt om verschillende bedrijven te reviewen. Uit vrijwel alle sectoren doen wij bedrijven reviewen en een eerlijke mening geven. Deze bestaat uit het geven van een beoordeling voor de bestelling/dienstverlening, service en de algemene tevredenheid! Uiteindelijk sluiten wij deze bedrijfsreviews af met een oordeel gebaseerd op een aantal sterren, waarbij vijf sterren het maximum is.

Bezit je een eigen bedrijf en ervaar je moeite om gevonden te worden? Dan kan dit liggen aan de SEO-situatie van website. Deze factor heeft namelijk invloed op jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine zoals Google. Wanneer je hier tijd aan besteed en daardoor investeert in de vindbaarheid van je website, zal dit gepaard gaan met betere resultaten. Review-pagina.nl kan je helpen met het beter vindbaar maken van je bedrijfsreviews of reviews over je producten/ diensten. Hierdoor zul je beter vindbaar worden en kan dit leiden tot meer klanten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door op onderstaande knop te drukken!
Neem contact op